Tuburi de lumina

Model:
Cod Produs: Lgh 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (5)
  • Review-uri (0)
Tuburile  de lumină din cristal Lightway oferă multă lumină solară chiar și acolo unde de obicei nu este posibil.


O conductă de lumină este un dispozitiv care are ca sarcină să furnizeze suficientă lumină solară sănătoasă de pe acoperișul sau fațada unei clădiri într-o încăpere în care nu există ferestre sau luminatoare.

Domul

Domurile Lightway light-pipe sunt realizate din cristal sau plexiglas. Sarcina sa este să colecteze cât mai multă lumină din cer și să o trimită în tub. O cupolă nu trebuie să se îngălbenească sau să adune praf. Nu trebuie să modifice calitatea culorii și natura luminii solare chiar și după mulți ani de funcționare a conductei de lumină.


Tubul
Tubul de țeavă de lumină Lightway este un tub rigid care este capabil să aiab configuratii multipl, folosind un coturi reglabile. Datorită reflectivității sale direcționale uriașe și descompunerii reduse, conductele noastre reușesc să livreze lumina soarelui chiar și la o distanță de 50 m de dom. Stratul reflectorizant este format din argint și oxizi de siliciu care sunt fixați prin depunere chimică de vapori în vid. Garanția sa este de 25 de ani. Stratul nu trebuie să se crape sau să se decojească sau să fie deformat de schimbările de temperatură și umiditate.


Difuzorul
Difuzorul de lumină se află în tavanul sau peretele unei camere. Difuzorul Lightway este din sticlă sodiu-potasiu sau din plexiglas. Nu trebuie să distorsioneze culoarea dată a luminii solare și nu trebuie să îmbătrânească astfel încât să permită în mod continuu fluxul maxim de lumină. Trebuie să distribuie uniform lumina soarelui pe întreaga suprafață a încăperii.

Funcționalitatea domului
In majoritatea zacurilor țevile luminoase nu sunt capabile să furnizeze suficientă lumină solară chiar de la începutul serviciului lor. Apoi, după câteva luni sau ani, acest lucru este agravat de îngălbenirea unei cupole de acoperiș din plastic, ceea ce duce la straturi de praf și smog coapte pe suprafața sa, pe care ploaia nu le poate spăla și readuce conducta de lumină la o stare de funcționare. De aceea, Lightway a dezvoltat o cupolă de acoperiș din cristal sau plexiglas.


Holuri
Cât de des mergem pe un hol întunecat și aprindem luminile? Există o altă cale? Ușile și podelele tale frumoase nu se văd în timpul zilei fără lumină artificială.


Scari

Au uitat să stingă luminile? De câte ori trebuie să le spunem că electricitatea costă bani? Dar nimeni nu trimite o factură pentru lumina soarelui.Băi și toalete
Femeile știu că să te machiezi în oglindă fără lumina zilei nu este ușor. Cum se schimbă culorile feței afară, la lumina zilei, când machiajul a fost aplicat sub o lumina artificiala de bec.


Bucătării
În timp ce gătim toată dimineața, becurile strălucesc asupra noastră și ne obosesc ochii. De ce am plătit atât de mult pentru blatul din bucătărie și dulapurile noastre când sunt în întuneric ? De ce nu beneficiem de lumina naturala in bucataria noastra ?

Camere pentru copii
Lumina naturala a soarelui crește capacitatea de a se concentra asupra studiilor și scade hiperactivitatea la copii. O iluminare insuficienta si artificiala creste riscul de a fi nevoie de ochelari de la cele mai fragede varste.

Camere de zi
Am ales cel mai bun mobilier pentru livingul nostru. Cum arată cele mai bune suprafețe de podea acum că sunt în întuneric?

Vestiarele
Ne putem imagina că, datorită luminii soarelui, un vestiar strâns sau o intrare poate fi o cameră strălucitoare și răcoritoare?


Aplicatii industrialeLipsa luminii solare la locul de muncă sau la un magazin influențează comportamentul angajaților și clienților mai mult decât vă dați seama.
Angajații lucrează toată ziua sub lumini electrice? Au o dispoziție proastă? Cât plătim pentru electricitate în fiecare an? Ce fel de pagubă poate fi cauzată de a nu fi concentrat pe munca ta, ?

Cât de mult ai putea avea o cifră de afaceri mai mare dacă ar fi mai multă lumină solară în magazin?

Calculator general necesar tuburi de luminaGama de produse 

Lightway Crystal HP

Lightway Crystal Light Tevi. O cupolă din cristal de Boemia și un difuzor de lumină din sticlă sodiu-potasiu.

Sunt produse în următoarele tipuri:

Lightway Crystal 200 CP
Potrivit pentru iluminarea încăperilor mai mici prin care de obicei se trece doar, cum ar fi un coridor mic, o intrare mică, un dulap... În timpul iernii, în Europa de Nord, oferă suficientă lumină solară pentru o bună orientare spațială sub cerul parțial înnorat. În alte țări, performanța sa este excelentă chiar și sub cerul acoperit de iarnă.

Lightway Crystal 300 CP
Pentru iluminat holuri, toalete mici sau dulapuri. Ajută în lucrul în bucătărie prin iluminarea blatului cu lumina soarelui. Ele oferă suficientă lumină solară pentru o bună orientare spațială sub cerul acoperit iarna.

Lightway Crystal 400 CP
Pentru iluminarea holurilor mai mari sau a scărilor mai mici și pentru iluminarea toaletelor și băilor mici. Cu excepția cerului înnorat în lunile de iarnă din Europa de Nord, acestea pot fi folosite ca lumină naturală suficientă pentru zonele de lucru sau pentru lectură, la birourile copiilor sau în camerele de zi deasupra canapelei. În țările din sud, aceștia sunt capabili să îndeplinească standardele de iluminare naturală pentru locurile de muncă iarna.

Care sunt caracteristicile țevilor de lumină tip Crystal?
Au o cupola din sticla de cristal.
Adună mai multă lumină.
Sunt rezistente și nu îmbătrânesc.
Nu se murdăresc ca domurile de plastic.
Arată grozav pe acoperiș.
Spre deosebire de conductele de lumină care, în loc de cupolă, folosesc o fereastră de acoperiș sau sticlă plată într-un cadru de luminator, cupola de cristal colectează cu 30% mai multă lumină. Datorită sticlei din care este produs domul și formei domului, acesta este foarte capabil să adună lumina din cer chiar și atunci când este înnorat.

Tubul reflectorizant, care are o garanție de 25 de ani.
Folosind tehnologia cu plasmă, multe straturi de aluminiu sunt lipite în vid. Argintul și siliciul sunt cele mai importante. Datorită acestui fapt, reflectivitatea sa direcțională a luminii solare la un unghi de 45 de grade este de 98%. Straturile de Aluminiu sunt compacte și nu dezvoltă mici bule și nereguli.  In special în conductele de provenienta indoielnica, folia reflectorizantă lipită începe să se dezlipească pe alocuri de aluminiu de la bun început. De ce să alegeți un tub Lightway? Trăim într-o perioadă în care lumina soarelui este cea mai necesară. Astfel de după-amiezi de iarnă sunt momentul perfect pentru a vedea că țevile de lumină de cristal încă strălucesc în cameră, comparativ cu alte tipuri de țevi de lumină 

Difuzorul de lumină este produs din sticlă sodiu-potasiu.
Lumina transportată prin conducta de lumină trebuie răspândită uniform prin încăpere. Lightway produce această componentă din sticlă. Lumina va avea continuu culori proaspete si o miscare naturala care are loc uniform prin intreaga incapere, imprastie placut lumina proaspata de pe cer. Difuzoarele din plastic pot distorsiona culorile luminii, iar sticla pare mai valoroasa. Deci de ce sticla? Vă puteți imagina că aveți o fereastră și în loc de sticlă ar fi umplută cu plastic?


Lightway Silver de țevi de lumină
Există urmatoarele modele Silver.Lightway Silver 600
Oferă multă lumină solară chiar și iarna sub un cer acoperit pentru spațiile de lucru sau unde vă place să citiți și să nu folosiți becuri pentru a citi în timpul zilei. Acestea sunt potrivite pentru etaje de vânzări, birouri, scări mai înalte din casele de familie, blaturi de bucătărie iluminate, unde iarna nu va fi necesară aprinderea luminii. Sunt potrivite pentru băi, unde în special femeile le apreciază pentru că se pot machia la lumina zilei. Sunt eficiente la distanțe lungi de tub, până la 20 de metri de dom.

Lightway Silver 800
Pentru standarde de performanță pentru iluminarea naturală a clădirilor în orice vreme și anotimp, la birou, farmacie... Producție eficientă de lumină naturală în hale de asamblare și depozite și magazine. Performanță foarte ridicată pe cer acoperit iarna. În clădirile rezidențiale sunt obișnuiți să ilumineze piscinele și să deschidă intrările sau bucătăriile mari, unde proprietarii lor adoră să aibă lumina soarelui. Sunt eficiente pentru tavanele deasupra încăperilor iluminate, iar lungimea tubului poate fi de până la 30 de metri, cu unele întoarceri ale tubului folosind un cot.

Care sunt caracteristicile Lightway Silver?
Are o cupola din plexiglas foarte rezistent.
Este un material asemănător sticlei, dar este mai flexibil. Nu se murdărește deoarece are o suprafață și o formă netedă și tare, care se autocurăță la fiecare ploaie. Oferă aceeași lumină solară de cristal ca tipul Crystal. Nu are o rezistență la fel de mare ca domul din sticlă de cristal a liniei de țevi de lumină Crystal, dar datorită diametrului său mare, nu este la fel de sensibil ca țevile de lumină Crystal mai mici la orice modificare a permeabilității cupolei de lumină. Cu diametrele mai mici ale seriei Crystal, utilizarea materialului din plexiglas pentru dom ar putea însemna în unele cazuri o pierdere de lumină furnizată prin tuburi cu diametre mai mici. În comparație cu domurile clasice din plastic, este foarte rezistentă la îmbătrânire și nu este afectată de razele UV, ca în materialele plastice care sunt folosite la fabricarea domurilor.

Tubul reflectorizant, care are o garanție de 25 de ani.
Tehnologia cu plasmă în vid consta in  Aluminiu lipit în mai multe straturi. Cele mai importante plasme sunt argintul și siliciul. Datorită acestui fapt, reflectivitatea sa direcțională a luminii solare la un unghi de 45 de grade este de 98%. Straturile se țin foarte mult și nu dezvoltă micile bule și nereguli, care preced dezlipirea straturilor de Aluminiu.Galaxy
O țeavă de lumina ușoară cu o putere incredibilă

Țevile noastre clasice de lumină de cristal au domuri de cristal cu performanțe excelente. Iată o soluție pentru cei care își doresc și mai mult. Performanța fascinantă a întregii conducte de lumină este cauzată de noua noastră componentă a acoperișului, Lightway Galaxy – colectorul de lumină. Captează lumina zilei și își concentrează fasciculele într-un tub cu un diametru mult mai mic decât colectorul însuși. Nu contează dacă este iarnă, înnorat sau însorit. Performanța este uriașă.
Țevile de lumină din cristal Lightway sunt potrivite oriunde este întuneric în timpul zilei
Conductele de lumină sunt o sursă de lumină naturală pentru încăperile fără ferestre. Ele adună lumina soarelui cerului utilizând o cupolă de cristal, care redistribuie în jos fasciculele de lumină primite prin intermediul unui tub cu oglindă, transferând lumina printr-un strat reflex foarte eficient. Astfel, lumina zilei este transportată direct în încăperi, având de obicei nevoie de lumină electrică în timpul zilei, în timp ce acum veți revărsa dintr-o dată o lumină clară de cristal. Și rezultatul? Natura însăși – lumină sănătoasă, care nu dăunează ochilor, oferă culori naturale nedistorsionate ale vederii, are o influență pozitivă asupra stării psihice.Galaxy Lightway

Cum este unică conducta de lumină Galaxy?
Colectorul mare de lumină și stratul optic super-reflectorizant de argint asigură o colectare și mai bună a luminii solare
Sticla de colectare antireflexiv Clearvision are in componenta nanostraturi care resping impuritățile


Sunlights Lightway F400
O dorință frecventă a clienților din orașe care doresc mai multă lumină solară sănătoasă în apartamentele, casele sau birourile lor este să o aducă prin peretele clădirii. Au camere întunecate departe de acoperiș, iar conducerea tuburilor de lumină prin mai multe etaje ale unei clădiri înalte nu este eficienta.
De asemenea, destul de comună este nevoia de a aduce lumina soarelui în subteran, acolo unde birourile și spațiile de locuit sunt create mai ales în locuri mai mari.


Iată o soluție eficientă. Lumină reală a soarelui în camere în care înainte era imposibil. Colectorul de lumină Lightway F400 de pe pereții exteriori ai clădirii trimite lumina soarelui prin tuburi orizontale în holuri sau băi sau alte camere de apartament, care anterior erau întunecate și fără lumină naturală.


Dacă nu puteți instala un tunel solar pe acoperiș, puneți-l peretele exterior al clădirii. Acest tunel solar unic colectează de 3 ori mai multă lumină decât un tunel solar standard și îl transmite cu ușurință pe distanțe de până la 30 m
Diametrul exterior al colectorului de lumină de pe exteriorul clădirii are un diametru de 550 mm. Dar tubul de lumina în sine are doar 156 mm sau 220 mm in diametru, asigurand trecerea usoara prin deschidere in perete și propagarea fara griji a luminii.

CALCULATOR INDICE ILUMINARE 

DESCARCARI DOCUMENTE
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!