Kit prefabricat acoperis si mansardari

Dudek

Dimensiune: 45x45xH200 mmkit mansardare


Cod Produs: MANSARD 100 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Review-uri (0)

Oferim sisteme complete de acoperisuri si mansarde personalizate. 
Toate componentele, grinzile I Joist,  sunt prefabricate, taiate la dimensiunile specificate si marcate corespunzator.


Comandând toate materialele necesare de la un singur furnizor, veți economisi o cantitate imensă de timp, bani și energie. Bunurile comandate vor fi livrate pe site fără griji sau probleme, permițând acoperișului dumneavoastră să fie rezistent la intemperii cât mai repede posibil.De ce ar trebui să preferați solutia completa de structura prefabricata ?
.
Mansardel sau acoperisurile sunt proiectate folosind software special. Acest lucru face posibilă oferirea de soluții practice și flexibile pentru o varietate de structuri de acoperiș. Software-ul ia în considerare toate sarcinile relevante, inclusiv de la zăpadă, acoperiș, izolație, structuri de tavan etc.


În comparație cu sistemele tradiționale de acoperiș, această soluție vă permite să economisiți până la 30% doar la materiale.
Asamblare rapidă și ușoară: instalarea grinzilor I Joist de acoperiș este extrem de rapidă în comparație cu construcția la fața locului a sistemelor de acoperiș.
Cerințe scăzute pentru șantier și calificarea lucrătorilor. Instalarea rapidă și costurile reduse ale forței de muncă sunt o veste excelentă pentru orice buget de construcție.

Lucrarea poate fi finalizată fără echipament special.
Construcția și instalarea sunt curate.
Instalarea cablurilor electrice, ventilație, canalizare, încălzire și conducte și țevi de apă în interiorul etajelor intermediare este ușoară.


Economii notabile atât în ​​ceea ce privește timpul, cât și banii, plus o cantitate semnificativ mai mică de lemn necesară. Acoperișurile si mansardele construite cu grinzi I Joist sunt semnificativ mai puternice și necesită mai puțin material. Se pot realiza izolatii performante , la standard de case pasive.

Cataloage si certificari producator
Declaratie de performanta

Tabel dimensionari grinzi I Joist pentru plafoane

Tabel dimensionari grinzi I Joist pentru acoperisuri

Instructiuni De Instalare: Manopera și instalarea acestor grinzi de tip I joist poate fi făcută chiar și de o singură persoană, în comparație cu cele tradiționale. O echipă de 2-3 constructori poate instala până la 300 de mp plafoane/zi. Grinzile de tip I Joist folosesc și mai puțin material lemnos decât produsele convenționale.

Avantaje: Izolația structurilor cu aceste tip de grindă este una foarte performanță, grinzile având înălțimea de minim 20 cm. Comparativ cu grinzile din lemn, de obicei de grosimi de 10 sau 15 cm la care se adaugă ulterior rigle distantier că să ajungi la o adâncime de izolație corespunzătoare. Automat pierderile prin acoperiș devin aproape zero. O camera termică poate certifica o izolație corespunzătoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!