Cofraje pentru acoperisuri verzi

Dimensiune:
Cod Produs: Cofraj acoperis Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Review-uri (0)
Principala problemă a acoperișurilor verzi a fost reglarea drenajului pentru a preveni moartea vegetației din cauza stagnării excesive sau a lipsei de apă.
Astăzi este posibilă reglarea drenajului grădinilor de pe acoperiș datorită acoperișului verde Iglu’® a cărui suprafață permite stocarea adecvată a apei și, în același timp, drenarea excesului de apă prin orificiile de „deversare”
Controlul apelor meteorice: acoperișul verde cu sistem de acoperiș verde Iglu’® are o capacitate mare de reținere și stocare a apei: până la 90%.
Îmbunătățirea macro și microclimatului: acoperișurile verzi umidifică aerul și contribuie la scăderea încălzirii globale.
Izolarea fonică: acoperișurile verzi care utilizează sistemul de acoperiș verde Iglu’® atenuează acțiunea undelor sonore și electromagnetice, împiedicându-le să pătrundă în clădire.
Îmbunătățirea calității aerului: praful atmosferic este reținut și substanțele nocive sunt filtrate și purificate de vegetație.
Habitatele de echilibru ecologic pentru animale și plante sunt recreate odată cu formarea de coridoare ecologice.
Atenuarea impactului asupra mediului: natura este integrată în clădiri, contribuind la recalificarea și înnobilarea cadrului urban, reducând impactul vizual al acestora.
Crearea de noi suprafețe accesibile și zone verzi: spațiu altfel nefolosit, devine viu și poate fi folosit.
Durabilitate sporita a husei: acoperirile impermeabile raman protejate de schimbarile de temperatura, razele UV, grindina si inghet.
Izolație termică sporită: cu acoperișul verde Iglu’®, schimbarea temperaturii este redusă drastic, iar elementele de amortizare ale clădirii rămân ecranate. Îmbunătățirea microclimatului din interiorul clădirii asigură economii considerabile la costurile de aer condiționat și încălzire.
Valoarea crescută a proprietăților: durabilitatea, performanța și estetica determină o apreciere substanțială a valorii proprietății
 

Instructiuni De Instalare:

Avantaje:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!