Panouri sandvis imitatie lemn izolatie PIR

Dimensiune: grosime 6 -14 cm x latime 1 m x lungime pana la 16,5 m


Cod Produs: Gips 036-4345-2177-7876 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (4)
  • Review-uri (0)
Panouri Sandwich PIR.

În zilele noastre este greu să ne imaginăm construcții, mai ales interioare, industriale sau agricole (magazine, depozite frigorifice, congelatoare, camere pentru animale de fermă) fără a folosi panouri sandwich. Asamblarea rapidă și ușoară, capacitatea de a efectua lucrări chiar și în condiții meteorologice dificile, costurile mici de investiție, modernitatea și versatilitatea sistemului fac din panourile sandwich cel mai bun material pentru construcție.GS insPIRe® U
Panou de perete din poliizocianurat
Panourile de perete GS insPIRe ®  U sunt proiectate pentru pereții cortină exteriori și pereții despărțitori interiori în structuri scheletice. Panourile pot fi instalate atât pe verticală, cât și pe orizontală, ca elemente de perete cu o singură deschidere sau cu mai multe deschideri. Fixarea ascunsă, invizibilă de pe fațadă, face ca aceste panouri să fie foarte atractive din punct de vedere arhitectural și funcționalității. Placa de placare este din tabla de otel galvanizata pe ambele fete conform EN 10346 cu lac de poliester organic cu o grosime de acoperire de 25 μm. Etanșeitatea îmbinărilor panourilor este asigurată de garnitura poliuretanică PUS aplicată în etapa de producție.Pentru a satisface așteptările clienților noștri, am introdus în vânzare permanentă tabla Light Wood Flat. Această specificație este disponibilă pentru toate panourile cu conectori ascunși și panouri de acoperiș la exterior. Ambele plăci de bază PIR și MiWo (GS-InsPIRe ® U1000, GS-MW U1000 și GS-MW QA U1000, GS PIR D1000). 

Este un panou sandwich cu sistem de imbinare ascuns, cu o culoare specială. Grosimea începe de la 6cm, până la 14cm. Lățimea este de 1 m și lungimea poate fi de până la 16,5 m.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!