Panouri sandwich cu schimbator de caldura incorporat

Solcraft
Cod Produs: Hale 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)
Ideea sistemului Solverter® se bazează pe utilizarea unui acoperiș din panouri Thexpan® ca sursă de energie termică din aer și radiația solară.

Acoperișul ca absorbant de căldură este o soluție originală de la Solcraft®.

Panoul sandwich Thexpan®, pe care îl producem, este un material de acoperire cu economie de energie. În plus, combinând țevile serpentine și foaia exterioară a panoului sandwich, se creează un schimbător de căldură care vă permite să conectați la acesta acumulatori de căldură și o pompă de căldură bazată pe un mediu lichid, glicol care circulă în circuitul de căldură primară. sursă.

Sistemul Solverter® poate furniza energie gratuită pentru ACM (apă caldă menajeră) și CO (încălzire centrală) în toate zilele însorite, fără a fi nevoie de o pompă de căldură. Suprafața suficient de mare a acoperișului luminat de soare asigură o creștere dinamică a temperaturii schimbătorului și a fluxului de energie către rezervoarele de stocare, chiar și în perioadele zilnice scurte de insolație, ceea ce nu este asigurat de colectoarele solare tradiționale.

În zilele fără soare, Solverter® folosește energia termică a aerului. Această energie, prin glicolul care curge în schimbător, furnizează pompa de căldură ca așa-numita sursă de căldură inferioară. Această sursă – spre deosebire de sursa solului – nu îngheață niciodată deoarece este înconjurată de aer și nu de pământ. De asemenea, are un spectru de temperatură mai larg al sursei de căldură de utilizat, deoarece aerul nu are o temperatură constantă, iar temperatura de funcționare necesară pompei de căldură poate fi reglată de temperatura glicolului alimentat la schimbătorul Solverter®. În sistemul Solverter®, de asemenea, nu este nevoie să testați capacitatea de a furniza energie termică, deoarece aerul este resursa sa nelimitată.


Sistemul Solverter® are, de asemenea, un avantaj unic de reducere semnificativă a consumului de energie și a consumului de muncă în contextul costului sistemului în sine și al construcției întregii unități. Locația acoperișului cu absorbantul nu este absolut diferită de locația oricărui alt acoperiș, astfel încât sursa de căldură este creată fără niciun efort. Solverter® nu necesită obținerea de autorizații, sondaje, studii geologice și în cele din urmă foraje sau excavații. Timpul de construcție a unei anumite instalații împreună cu un sistem ecologic de încălzire poate fi astfel scurtat la minimum necesar. Investiția nu necesită cunoștințe din partea investitorului și supravegherea aferentă pe parcursul ei și coordonarea activităților diverșilor specialiști, așa cum este cazul pompelor de căldură terestre.

Absorbantul (panoul sandwich Thexpan®) al sistemului Solverter® este un element invizibil al acoperișului și nu afectează în niciun fel mediul. Nu emite zgomot, nu devastează împrejurimile clădirii, nu limitează și nu impune metoda de amenajare a terenului în jurul clădirii

Ca toate sistemele de încălzire bazate pe pompe de căldură, Solverter® este un sistem de temperatură joasă conceput pentru a funcționa cu instalații cu nevoi energetice adecvate în ceea ce privește disiparea căldurii

Sistemul de încălzire Solverter® are următoarele caracteristici:

utilizarea energiei regenerabile,
eficienta energetica ridicata,
fără interferențe cu împrejurimile clădirii și cu mediul înconjurător,
nicio interferență cu infrastructura externă a clădirii,
costuri de investiții reduse,
cost de operare redus,
eliminarea smog-ului fără a fi nevoie de creșterea costurilor de încălzire.
În timp ce energia pentru încălzirea instalației poate fi redusă, cantitatea de energie pentru nevoile de apă caldă de utilități (ACM) nu se modifică - chiar crește datorită modului de viață al unui om modern. În bilanţul energetic al instalaţiei, ponderea energiei pentru nevoile de apă caldă în raport cu energia pentru nevoile de încălzire centrală este în creştere. Între timp, căldura necesară pentru prepararea apei calde costă mult mai mult decât căldura necesară pentru încălzire. Un sistem de încălzire centrală cu temperatură joasă are nevoie de o temperatură medie în intervalul 25-35 de grade C, iar apă caldă de cel puțin 45 de grade C.

Indiferent dacă Solverter® folosește lumina solară sau aer, acesta folosește întotdeauna marea majoritate a energiei regenerabile și poate satisface nevoile de încălzire ale instalației (atât încălzire centrală, cât și apă caldă), 85 - 100% în funcție de severitatea sezonului de iarnă. Orice lipsă de energie peste aceasta (în sezonul aspru de iarnă) este asigurată de o altă sursă suplimentară sub forma, de exemplu, a unui încălzitor electric în rezervorul de stocare.

Costurile de încălzire centrală și de preparare a apei calde sunt cele mai mici în comparație cu costurile rezultate din utilizarea tuturor celorlalte sisteme de încălzire cunoscute (gaz, peleți, brichete de lemn, cărbune eco-mazăre, păcură, electricitate).

Solverter® poate fi utilizat atât în clădirile nou construite, cât și în cele existente (necesară înlocuirea acoperișului cu unul economic și sistemul de încălzire cu unul plat).

Sistemul Solverter® face posibilă eliminarea sistemelor de încălzire greoaie pe bază de cărbune și lemne, chiar și în zonele fără acces la gaz - fără a fi nevoie de creșterea costurilor de încălzire. Tot ce are nevoie este energie electrică (putere pentru pompa de căldură și încălzitoare de urgență), aer și soare. Apoi funcționează cel mai eficient în logică: mai întâi folosesc soarele, apoi aerul și pompa de căldură (ca soarele nu strălucește). Deocamdată, utilizarea soarelui și a aerului nu este taxată, așa că Solverter® este, de asemenea, scutit de taxe.


CERTIFICARI SI DOCUMENTE
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!