Umbrire luminatoare

Cod Produs: Lgh2-2775-1749 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)


Lightway StopHeat 43
Umbrirea exterioară a lucarnelor împotriva căldurii
Lightway® oferă umbrire pentru luminatoare de acoperiș cu o țesătură specială semi-permeabilă și atașare mecanică ingenioasă la structura luminator cu produsul
LIGHTWAY® StopHeat 43.


Acest sistem sofisticat previne încălzirea excesivă a interiorului de la tunelurile solare și ferestrele mari și luminatoare, reducând astfel semnificativ consumul de energie pentru răcire și sporind confortul oamenilor din interiorul clădirii. Elementul principal de design este o husă dintr-o țesătură specială, care este ușor și simplu de îndepărtat pentru perioada de iarnă, când este necesar să furnizeze lumină naturală clădirii și să câștige căldură. În caz contrar, LWSH43 este proiectat să fie pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să îl demontați pentru sezonul de iarnă. Prin acoperirea tunelului solar de iarnă reduce pierderea de căldură a luminatorului și economisește bani la încălzirea clădirii. Din primăvară până în toamnă, împiedică pătrunderea a 60% din căldura de la soare și astfel reduce semnificativ încărcătura termică din interiorul unui depozit sau fabrică. Transmisia luminii este de 31%.

În cazul în care o hală de producție sau depozitare, magazin, birou sau zonă de service este răcită, rambursarea economică a LIGHTWAY® StopHeat 43 este în termen de 3 luni.
Prin acoperirea tunelului solar de iarnă reduce pierderea de căldură a luminatorului și economisește bani la încălzirea clădirii. Din primăvară până în toamnă, împiedică pătrunderea a 60% din căldura de la soare și astfel reduce semnificativ încărcătura termică din interiorul unui depozit sau fabrică. Transmisia luminii este de 31%.Tunelurile industriale pentru acoperișuri solare sunt realizate din policarbonat.
Deoarece policarbonatul nu este în mod natural rezistent la UV, un microfilm este aplicat pe suprafața policarbonatului în timpul fabricării pentru a preveni degradarea policarbonatului de către lumina soarelui.


LIGHTWAY StopHeat 43 
Atenție la acoperirea luminatoarelor cu prelate necertificate!

Adesea, câștigul de căldură care trece printr-un luminator spre interiorul clădirii este atât de intens în timpul verii încât proprietarul clădirii sau chiriașul decide să acopere luminatorul cu diverse prelate sau rogojini.
Cu LWSH43, materialul în sine se încălzește, prevenind transferul de căldură de la soare la interior. Țesătura nu este ferm lipită de suprafața tunelului solar și, prin urmare, nu transferă căldură în interior.
Când suprafața tunelului solar este doar vopsită, întreaga suprafață a tunelului solar este încălzită și căldura este ușor transferată în interiorul clădirii.

Transmitanța energiei termice solare IR
IR 43 %
Transmisie la lumina zilei 31 %
Rezistenta la tractiune 1 280 N/5cm
Rezistenta la foc B1
Permeabilitate la aer 2 480 mm/s
Transmitanța radiațiilor UV
21 %
Transmisia vantului 62 %
Limita de rezistenta 230 N
Certificare CE da
24 de luni garanție pe viață
10 aniDacă luminatoarele sunt deja la sfârșitul duratei de viață, îndepărtarea lor și înlocuirea lor cu țevi Lightway® Sun este ușor de implementat.
Proprietarul sau utilizatorul instalației, va evita astfel problemele recurente viitoare cu luminatoare și cu acoperișul în general.
Acest sistem sofisticat previne încălzirea excesivă a interiorului de la tunelurile solare și ferestrele mari și luminatoare, reducând astfel semnificativ consumul de energie pentru răcire și sporind confortul oamenilor din interiorul clădirii.
ROI - rentabilitatea investiției:
În decurs de 1 an, dacă o unitate de producție, depozit, birouri, spațiu comercial sau spații de service sunt răcite, atunci rentabilitatea investiției este deja într-un singur sezon din primăvară până în toamnă!Atenție la vopselele de acoperire. Vopseaua va rezista pe suprafața luminatoarelor timp de unul sau două sezoane.
Diferite tipuri de nanocoating-uri și vopsele adesea se decojesc și se spală. Suprafața luminatoarelor industriale este de obicei realizată din policarbonat, un plastic care devine casant în lumina soarelui și formează un strat deteriorat la suprafață.

Prin acoperirea tunelului solar de iarnă reduce pierderea de căldură a luminatorului și economisește bani la încălzirea clădirii. Din primăvară până în toamnă, împiedică pătrunderea a 60% din căldura de la soare și astfel reduce semnificativ încărcătura termică din interiorul unui depozit sau fabrică. Transmisia luminii este de 31%.


În cazul în care o hală de producție sau depozitare, magazin, birou sau zonă de service este răcită, rambursarea economică a LIGHTWAY® StopHeat 43 este în termen de 3 luni.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!