Invelitoare romb Aluminiu texturat

257,00 Lei 225,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BoCo 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)
SINDRILA METALICA ACOPERIS SI FAATA COMAX BOCO 330
Acoperișul de format mic COMAX BoCo 330 se bazează pe forme dovedite istoric de șindrilă de acoperiș. Tehnologia actuală de producție a făcut posibilă îmbunătățirea ajustării elementelor de acoperiș pe scânduri de suprafață completă/pardoseli OSB sau strungări dense. Elementele sunt montate indirect folosind un sistem de atașare și material de montare din oțel inoxidabil.


Elementele sunt interconectate prin canale orizontale simple care asigură compactitatea și impermeabilitatea placajului acoperișului. Tensiunile de dilatare datorate schimbărilor de temperatură sunt excluse în cazul COMAX BoCo 330. Acoperișul ușor din aliaj de aluminiu pune o sarcină minimă asupra structurii de sub acoperiș, ceea ce este deosebit de avantajos în cazul renovărilor. Datorită dimensiunii elementelor sale, acoperișul BoCo 330 este adaptat în mod ideal la suprafețe mai mici de acoperiș și fațadă. Elementele mici, ușoare, sunt desigur avantajoase din punct de vedere al asamblarii și logisticii. Producția de mașini contribuie la un aspect obișnuit care seamănă cu forme naturale plăcute.


Miez de acoperiș din aluminiu - COMAX®
Aluminiul ca metal foarte ușor este utilizat pe scară largă în principal sub formă de aliaje în industria construcțiilor, electrică, auto și aerospațială. Aliajul folosit la producerea sindrila de format mic este optimizat atat din punct de vedere al rezistentei chimice si mecanice cat si din punct de vedere al prelucrarii - indoire la rece. Putem spune pur și simplu că materialul pentru COMAX BoCo 330 cu miez de aluminiu nu crapă, nu se rupe și rămâne suficient de ductil pentru îndoirea suplimentară la rece.


În afară de oțel, aliajele de aluminiu sunt cele mai utilizate materiale de construcție metalice din lume datorită proprietăților lor excelente. Aliajul optimizat, EN AW 3005, este un material cu rezistență ridicată la intemperii și rezistență ideală la coroziune. Rezultatul este o durată de viață foarte lungă a acoperișului și a placajului din aluminiu. În plus, aluminiul este complet reciclabil, compensând astfel producția de energie a metalului primar. Spălarea minimă a metalului, precum și a finisajelor de suprafață COMAX®, permite integrarea acoperișurilor din aluminiu în sistemele de colectare a apei pluviale.

Sindrilă BOCO 330
COMAX BoCo 330 se bazează pe sisteme de acoperișuri de format mic dovedite istoric, care au acoperit acoperișurile clădirilor prestigioase în trecut. Utilizarea unui material High-Tech relativ nou - aliaj de aluminiu, acoperit cu tehnologia COIL COATING de cea mai înaltă calitate, împreună cu producția industrială de șindrilă individuală, mută calitatea practică și estetică a BoCo la nivelul mileniului trei.
Progresul tehnologic este cel care a făcut ca producția să fie mai ieftină, astfel încât acest mare acoperiș de acoperișuri și fațade prestigioase să fie accesibil pentru o gamă largă de constructori. Calitatea estetică de bază a acoperișurilor și fațadelor din tablă acoperită este culoarea. Pe lângă culorile standard, COMAX ROOFS®, în calitate de producători de tablă acoperită, poate oferi mai mult de 600 de nuanțe de culori derivate din RAL.


Sindrilă din tablă COMAX BoCo 330
ALIAJ DIN ALUMINIU
GROSIME MATERIAL - 0,6 mm
DIMENSIUNEA VIZIBILĂ A UNUI PĂTRAT ORIENTAT OBLIC 330 x 330 mm
CONSUM 9,2 buc/m2
Așezarea pe scânduri / rigle OSB SAU LEMN
PARTEA INFERIOR TRATATĂ CU VOPSEA PROTECTORĂ 7 µm
GREUTATE Ușoară - 2 kg/m²
GARANȚIA FUNCȚIONALĂȚII PÂNĂ LA 65 DE ANI
PANTA  MINIMA PENTRU UTILIZARE A ACOPERISULUI 22°
CU O MEMBRANĂ IMPERMEABILĂ POATE FI UTILIZAT PÂNĂ PÂNĂ PANTA DE 15 °
MONTARE INDIRECTA CU SISTEMUL DE CLIPURI INOX.
AMBALARE IN CUTII , DIPSUSE PE EUROOPALETI
TOATE ELEMENTELE SUPLIMENTARE ÎN CULOAREA ACOPERȘURILOR
SISTEM PREVIT PENTRU COLEGEREA APEI DE PLOI
MATERIAL NEINFLAMABIL
100% RECICLABIL
NU SE CORODEAZĂ
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!