Plasa armare pentru tencuiala sau glet, inlocuitor gips carton

33,00 Lei 29,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BEK 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (6)
  • Review-uri (0)


Căutați o soluție de armare a tencuielii sau un suport pentru tencuieli? Stucanet® este răspunsul pentru toate tipurile de tencuieli în aplicații interioare și exterioare. Stucanet® este ușor de instalat și poate fi folosit pe fundaluri solide, cum ar fi lemnul sau cărămizile și pe structuri de susținere, cum ar fi profile din lemn sau cadru metalic.

Domeniu de aplicare:


Ideal pentru tehnologia modernă de tencuială umedă în interior și exterior, în construcția cu cadru din lemn, crearea pereților despărțitori, placarea structurilor metalice și a canalelor de încălzire, precum și acoperirea rațională a buiandrugurilor rulourilor, grinzilor inelare și a altor buiandruguri pentru a preveni fisuri de la formare. Reconstrucții cum ar fi bolți în cruce, renovare cu semi-cherestea, transformare mansardă, acoperire tencuială veche și zidărie mixtă. Construcțiile creative, detaliile decorative și structurile și bolțile modelate, tridimensionale sunt bine executate.

Date tehnice:

Stucanet S este un suport de grinda si tencuiala sub forma unei placi din sarma galvanizata de 1,5 mm grosime, dimensiunile ochiului de plasa 38 x 50 mm si zincata de 60 g/m². Grosimea sârmei 1,5 mm, sudată în puncte. Plasă cu o foaie împletită de carton perforat. Greutatea panoului este de 1,80 kg. Panoul are o rezistență la tracțiune de min. 550 N/ mm² .

Poate fi folosit în interior și în exterior. O soluție ideală pentru înlocuirea plăcilor de gips-carton în poduri. Ușor de modelat în diverse forme, este utilizat pe scară largă în designul interior.

Plasa respectă CE și standardul PN-EN-13658, partea I și II.
Ambalate în straturi de 15 buc = 25,00 m² / 27 kg, sunt 25 straturi pe un palet, 375 buc = 630 m².

Mortarul poate fi gips, var, var-ciment sau ciment. Tencuiala sau tencuiala poate fi aplicată manual cu mâna și, de asemenea, prin tehnici mecanice de pulverizare a mortarului.


Este disponibilă o variantă potrivită pentru fiecare tip de substrat sau structura de sustinere.
Lama Stucanet® este disponibilă în diverse tipuri și dimensiuni.

CATALOG STUCANET


Stucanet® tipuri de bază
Stucanet S

Stucanet® S are doua fire rotunde de fixare și poate fi folosit atât pe suprafete nivelate cât şi rotunde aplicații (de exemplu, forme curbate).
Spre deosebire de Stucanet® 80, Stucanet® S poate fi ușor îndoit formează în orice direcție.

Stucanet® S și SE (oțel inoxidabil)
sunt baze de ipsos sub formă de panouri cu carton absorbant introdus. Ideal pentru construcția cu cadru din lemn, crearea pereților despărțitori,placarea structurilor metalice și a canalelor de încălzire, precum și acoperirea rațională a buiandrugurilor rulourilor, grinzilor inelare și a altor buiandrug pentru a preveni formarea fisurilor.SPECIFICATII TEHNICE STUCANET S


Stucanet 80
Stucanet® 80 are un fir plat solid pentru fixare și este mai rigidă, făcându-l ideal pentru nivel aplicații precum tavanele si ziduri. Cu rigiditatea sa mai mare, Stucanet® 80 permite mai mult intervale de distanță între de ex. căpriori din lemn, cadru din lemn sau profile IPE.
Ambele tipuri au 70 cm lățime și 240 cm lungime.
Stucanet SN
Stucanet® SN este proiectat special pentru substarturi solidei (de exemplu, tencuieli și randare pentru renovare a pereți vopsiți sau vechi tencuiala si zidărie sau pereți de beton).
Stucanet® SN are același fir structura ca Stucanet® S, dar nu hârtie perforată.
Toate Stucanet® pot fi folosite tipuri atat pentru aplicatii de interior si exterior..

Stucanet S si  S-H
Stucanet® S-H este folosit special pentru exterior aplicații de fațadă.
Stucanet® S-H are același fir structura ca Stucanet® S, dar este protejat cu un impermeabil membrana pentru a preveni patrunderea umezelii


Stucanet 33
Stucanet®33 este mai îngust (33 cm în loc de 70 cm) și mai lung (255 cm în loc de 240 cm) decât toate alte Stucanet® tipuri și este solutie ideala pentru finisarea conducte de utilitate. Toate tipurile sunt, de asemenea, disponibile în oţel inoxidabil.

Stucanet® 33 este o bază de ipsos sub formă de panou cu carton absorbant introdus pentru placarea simplă a puțurilor
de alimentare, a fantelor pentru cabluri și a tuturor cavităților găsite în carcasa clădirii. De asemenea, potrivit pentru acoperirea grinzilor de lemn individuale, independente și a rosturilor de tranziție la zidărie mixtă. 


Stucanet® poate fi folosit ca alternativă pentru gips-carton.

Această soluție de șipci de stuc este realizată dintr-o plasă de sârmă sudată galvanizată sau din oțel inoxidabil în care este împletită o foaie de hârtie așchiată absorbantă de umiditate. Hârtia așchiată ajută la aderența umedă și la întărirea mortarului, iar perforațiile permit mortarului să se lipească perfect în jurul firelor de oțel, rezultând o ancorare fermă a mortarului.


Instalare rapidă și ușoară pe fiecare substrat sau structură de susținere
Noua libertate arhitecturală și artistică pentru tencuieli. Soluția pentru tencuirea și tencuiala perfectă și durabilă

DOCUMENTATIE TEHNICA 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!