Case metalice tip A frame

75,00 Lei 60,00 Lei
Etapa Constructiva:
Precomanda

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: Steel 1-8590123 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (8)
  • Review-uri (0)
SISTEMUL CONSTRUCTIV
Folosim otel structural galvanizat la cald cu un strat de 275 g/m2, clasa 280 si 350, fiecare cu grosimea de 0,75 mm, 1 mm si 1,2 mm.
Profilele sunt realizate în dimensiunile 90mm și 140mm. Datorită acestei diversități, putem produce 12 tipuri de profile. Lungimea este întotdeauna ajustată la dimensiunile de proiectare. Elementele individuale sunt apoi conectate în fabrică folosind nituri în diferite tipuri de cadru și sisteme de ferme de dimensiuni care permit transportul la șantier.În cazul investițiilor mari, este posibilă mutarea mașinilor de producție, și implicit a producției, la șantier pentru a elimina costurile de transport.
Modulele de perete și tavan, fermele de acoperiș și suprafețele de acoperiș sunt conectate pe șantier cu ajutorul șuruburilor. Acest proces planificat permite producția și asamblarea unui cadru de oțel pentru o clădire rezidențială de dimensiuni medii cu o suprafață exemplară de 145 m 2 într-o săptămână.
În funcție de scopul clădirii, se folosesc diferite tipuri de acoperiș. Plăci OSB, tablă, plăci termoizolante, panouri sandwich, plăci aglomerate cu ciment și altele. Toate materialele disponibile pot fi folosite pentru finisarea fațadei. 
Tehnologia SCS poate fi folosită pentru a construi clădiri de până la patru etaje, cu o înălțime maximă a peretelui de 6,0 m și o deschidere a tavanului de 12,0 m  .


AVANTEJELE SISTEMULUI DE STRUCTURA METALICA  PREFABRICATA

INSTALARE UȘOARA SI SIMPLA
Asamblarea ușoară și simplă reduce timpul și, prin urmare, costul construcției. Ușurința elementelor vă permite să eliminați costul lucrărilor cu macaraua. Munca instalatorilor este mult mai ușoară datorită găurilor de service tăiate în profile.
Posibilitatea instalarii structurii de catre beneficiar, cu cunostinte minime de specialitate. Oferim instructaj punctual pentru fiecare proiect.

UȘOARE ȘI DURABILITATE
Oțelul are unul dintre cele mai mari raporturi rezistență-greutate dintre materialele de construcție. Pentru două clădiri similare, structura metalică ușoară este de multe ori mai ușoară decât tehnologia tradițională și are aceiași parametri de rezistență. Ușurința elementelor reduce costurile de transport, asamblare și construcție a fundației.
CALITATEA  CONSTRUCTIEI
Pereții construiți în sistemul SCS sunt construiți cu o precizie de 1 mm, menținerea planurilor verticale și uniforme se realizează automat prin reglarea precisă a elementelor gata făcute. Construcția de înaltă calitate facilitează și accelerează lucrările ulterioare de finisare. Oțelul este galvanizat, ceea ce îl face rezistent la coroziune. Structura este neinflamabilă. Clădirile izolate cu vată minerală și polistiren au parametri termici ridicati. Punțile termice sunt minime. În comparație cu un cadru din lemn, nu există probleme precum „tragerea” cuielor, răsucirea și îndoirea elementelor structurii, putrezirea și crăparea. MOBILITATEA CONSTRUCȚII
Datorită faptului că elementele individuale ale cadrului structurii sunt conectate între ele folosind șuruburi, orice modificare este ușor de făcut. Puteți „muta” cu ușurință întreaga structură dintr-un loc în altul. Puteți face cu ușurință modificări chiar și celei mai complexe și complicate structuri. Modificările în faza de construcție, cum ar fi mutarea pereților despărțitori sau modificarea deschiderilor ușilor, sunt ușor de făcut. Accesul la instalațiile interioare într-o clădire cu cadru este mai ușor. Orice renovare poate fi efectuată mai rapid, mai ieftin și mai curat decât cu tehnologia tradițională.
FLEXIBILITATE IN PROIECTARE
Varietatea profilelor produse ne permite să optimizăm cantitatea de material folosită pentru construirea structurii și, prin urmare, costurile acesteia. Clădirile realizate folosind tehnologia SCS cu cadru metalic ușor pot fi finisate folosind materiale utilizate în tehnologia tradițională și permit utilizarea panourilor moderne de fațadă stratificate. Orice proiect conceput pentru orice tehnologie poate fi ușor adaptat sistemului SCS.

ECONOMISIREA COSTURILOR DE INSTALARE
Construirea folosind un cadru metalic SCS ușor este mult mai rapidă în comparație cu construirea de clădiri folosind tehnologia cărămizii sau un cadru din lemn. Nu este nevoie de opriri tehnologice, cum ar fi la turnarea tavanelor și nu este nevoie să construiți cofraje sau ștanțare. Instalarea instalațiilor interne este mai rapidă datorită deschiderilor de service pregătite.
ATRACTIVITATEA PREȚULUI
Prețurile oțelului fluctuează mai puțin decât alte materiale de construcție. Datorită pregătirii elementelor de construcție pentru un anumit proiect, la dimensiunea dorită, pierderile de material sunt minime. Toate elementele fabricate sunt utilizate în conformitate cu documentația de proiectare fără a fi necesară măsurarea și tăierea lor.ECOLOGIE
Procesele de producție și asamblare ale sistemului SCS generează o cantitate minimă de deșeuri care sunt 100% reciclabile. Prin urmare, nu se pune problema depozitării deșeurilor din construcții.
COSTURI DE EXPLOATARE FOARTE MICI ALE CLĂDIRII
Tehnologia cu cadru din oțel SCS vă permite să construiți o clădire foarte eficientă din punct de vedere energetic. Diferențele față de tehnologia cărămizii pot ajunge până la 200% din costurile necesare pentru încălzire sau aer condiționat.
ADRESABILITATE NELIMITATA

Case unifamiliale
Case cu mai multe unități
Case de vacanta
Case modulare
Case plutitoare
Case mici
Hoteluri și pensiun

Te invitam sa dai click pe linkurile de mai jos, si sa vizualizezi cateva dintre proiectele noastre. Poti sa vizualizezi fiecare detaliu constructiv, poti sa dai zoom si sa explorezi toate detaliile.

Casa structura metalica PARTER
Casa structura metalica P +1 duplex
Casa structura metalica PARTER  cu garaj
Casa structura metalica PARTER si etaj intermediar
Casa structura metalica pe fundatie tip piloni


DESCARCARI DOCUMENTE 

Avantaje:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!