Case de lemn

59,00 Lei 54,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CL 1-1849 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (18)
  • Review-uri (0)


Oferim in premiera in Romania cel mai performant sistem constructiv de case din lemn. Integral manufacturate in fabrica pe masini cu comanda numerica, , din grinzi de lemn I Joist, ambalate, numerotate si livrate la locatia beneficiarului. 

Iata care sunt principalele etape.

ETAPA 1 Proiectul de arhitectura - maxim 3 zile


Alege din oferta partenerului nostru  www.archipelag.pl   un proiect gata intocmit. Ai peste 300 de modele, de la locuinte mici si cochete de pana in 80-100 m2  la proiecte moderne extrem de actuale de peste 200 -250 m2.
Te asiguram ca ai sa gasesti un proiect potrivit pentru nevoile tale. Proiectele au toate detaliile mentionate, planuri, descriere, preturi.
Proiectele sunt intr-o varianta grafica deosebita, alegerea unui proiect este simplificata, ai posibilitatea sa vizualizezi zeci, sute de proiecte, fara efort. Ti-am atasat pentru exemplificare cateva proiecte. Sunt la standarde moderne nZEB sau de casa pasiva.


ETAPA 2 - Proiectul tehnic si executia structurii -  realizate in maxim 30 de zile

Pe baza proiectului de arhitectura, departamentul nostru tehnic intocmeste proiectul tehnic de rezistenta. In baza acestui proiect se genereaza necesarul de grinzi I Joist din care se creeaza structura de rezistenta a casei. Grinzile vin debitate la lungimile si unghiurile prevazute in proiect..

Mentionam cateva din avanteajele grinzilor de tip I Joist.

Grinzi inginerizate in fabrica , cu certificari UE.  Producatorul ofera separat , tabele pentru utilizarea lor separata in cadrul proiectelor, pentru plafoane, pereti si sarpante.In cadrul structurilor prefabricate integral in fabrica, se foloseste un soft de proiectare care genereaza automat dimensiunile grinzlor pentru fiecare detaliu - podele, pereti, sarpante, pereti despartitori.
Stabile in timp, nu se deformeaza, nu crapa, sustin sarcini extrem de mari, reduc puntile termice.

Permit deschideri pentru plafoane si sarpante de pana la 13 m, fara reazeme intermediare. Permit exectutarea de structuri tip openspace, fara reazeme internediare. Permit izolatii la standard de casa nZE si casa pasiva, au inaltimi de pana la 60 de cm. Extrem de usoare comparativ cu grinzile pline, KVH, Gluelam, etc. Usureaza proiectarea structurilor.

Mai ieftine decat grinzile pline , KVH, Gluelam, etc. Pentru proiecte sa fabrica exact pe dimeniunile din proiect, nu exista pierderi suplimentare. Se debiteaza la lungimile si unghiurile din proiect. Se prind cu ajutorul pieselor din OSB, prindere tip sudura lemnului.
Permit trecerea traseelor electrice, sanitare direct prin zona centrala de OSB, se debiteaza mult mai usor. Fiind extrem de stabile i timp permit montarea placilor de finisaj , gips carton, lambriu, etc direct pe ele, fara sa mai fie nevoie de rigle de lemn sau metalice suplimentare. 


Vezi in proiectul atasat tipul si numarul de grinzi, piesele de legatura din OSB dintre grinzi, piesele de prindere a structurii de fundatie, elementele auziliare. Totul este prefabricat in fabrica, pe santier nu se mai debiteaza nimic, zero pierderi de material si manopere extrem de simplificate. Poti sa instalezi singur structura, te putem seconda sau iti putem recomanda o echipa de constructori. Vezi filmele de instalare ca sa vezi cat de simplu este. In majoritatea filmelor beneficiarii isi monteaza singuri structura.

Toate grinzile au certificari UE si sunt la un nivel de cost sub majoritatea producatorilor europeni. 
Nivel de transparenta maxima din punct de vedere al costurilor. Pretul produselor este mentionat in permanenta pe siteul nostru www.imaterial.ro 
Preturile sunt mentionate pe site incepand de la proiectul de arhitectura, cel de rezistenta, pretul grinzilor din care este alcatuita structura, piesele de legatura, piesele pentru  rigidizare grinzi, transportul de la furnizor direct la locatia beneficiarului. 


Operatiuniea de prefabricare integrala a structurii in fabrica, este cea mai performnata modalitate de constructie. Se salveaza timpi de instalare pe santier, se asigura o debitare riguroasa a tuturor elementelor structurii, ne exista pierderi supilmentare. Se plateste la metru liniar de grinda prefabricata Grinzile sunt manufacturate individual, nu sunt taiate din grinzi de 2, 3 sau 4 m , implicit nu sunt resturi, pierderi, costuri suplimentare. Sunt prevazute integral golurile de geam, de usi, si / sau peretii interiori.

ETAPA 3 - Incarcarea si livrarea structurii -  maxim o saptamana
Toate grinzile I Joist se ambaleaza in folie protectoare si se pregatesc de incarcare si transport la locatia beneficiarului. Grinzile si piesele de legatura sunt numerotate.


ETAPA 4 - Descarcarea si pregatirea pentru montaj
Transportul se face cu camioane la locatia beneficiarului.. Descarcarea se poate face cu un motostivuitor sau manual. grinzile sunt marcate si ambalate in colete.ETAPA 5 - Montarea propriu-zisa a structurii
Montajul structurii este extrem de simplificat. Multi dintre beneficiari aleg sa isi faca singuri instalarea, grinzile fiind debitate la cote si la unghiurile prevazute in proiect. Nu mai trebuie debitat, taiat, ajustat nimic pe santier. Zero pierderi si manopere reduse. 

Instalarea se face cu ajutorul pieselor de legatura,din OSB  livraret in pachetul KIT-ului de casa. Nu mai trebuie ajustat, debitat sau decupat absolut nimic pe santier. Instalarea se poate face direct de beneficiarul final.


ETAPA 6 - Finalizarea structurii.

Ulterior montajului structurii, se abordeaza celelelalte faze constructive : anveloparea structurii, izolatiile, instalatiile, finisajele. Pentru toate avceste faze avem in portofoliu produse sustenabile si performante la nivel de pret extrem de competitiv.

DESCARCA DOCUMENTE 
 

Cataloage si certificari producator
Declaratie de performanta


Tabel dimensionari grinzi I Joist pentru plafoane
Detalii instalare plafoane

Tabel dimensionari grinzi I Joist pentru acoperisuri
Detalii instalare acoperisuri

Note generale 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!