Placi finisate zolatii termice acustice

75,00 Lei 68,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Cewood 1-7785 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (8)
  • Review-uri (0)
Plăcile acustice - un material ecologic, sigur pentru sănătate, combină rezistența ridicată la foc cu proprietăți bune de inerție acustică și termică. Este utilizat pe scară largă în interioarele clădirilor publice și rezidențiale, pentru finisarea tavanelor și pereților, în încăperi cu sarcină acustică crescută, unde absorbția zgomotului, un microclimat bun și un rezultat estetic, rapid sunt esențiale.

Principalele avantaje ale plăcilor CEWOOD:

ECOLOGIE
Plăcile CEWOOD constau doar din ingrediente 100% naturale: așchii de lemn, ciment Portland de calitate superioară și apă.

ESTETICĂ
Plăcile CEWOOD sunt un material versatil. Are o gamă largă de texturi, forme, dimensiuni și nuanțe de culoare. Gama de produse oferite de CEWOOD permite chiar și celui mai pretențios proprietar de locuință să realizeze designul dorit.

 Lățimea așchiilor de lemn
Lățimea cipului de rindea este baza proprietăților estetice ale plăcii. Cel mai fin așchiu de rindeluit este de 0,5 mm, cele mai populare plăci sunt cu așchii de rindeluit de 1,0 și 1,5 mm, în timp ce o soluție interioară specială poate fi realizată cu așchii de rindeluit de 3,0 mm lățime.

 Varietate de culori
Culorile standard ale plăcilor sunt - lemn natural nevopsit (natural), vopsit natural (NP), alb (WP), gri (GP) și negru (BP), dar pentru dorințe speciale de design, plăcile pot fi comandate în orice nuanță. din catalogul de culori RAL sau NCS.

Varietate de dimensiuni
Dimensiunile standard ale plăcii sunt: ​​2400x600 mm, 1200x600 mm, 600x600 mm, dar sunt posibile și dimensiuni alternative la cerere.. Grosimea plăcii standard: 15 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm.
Varietate de forme Formele standard ale plăcilor sunt dreptunghiulare și pătrate, dar se pot comanda și forme exclusive - hexagoane, triunghiuri, trapeze, cercuri etc. Puteți găsi mai multe cu o varietate de forme la panourile de design .


SIGURANȚA PRIVIND INCENDIILE
Componenta principală a plăcilor CEWOOD este lemnul, așa că problema siguranței la foc este cea mai frecvent pusă de clienți. Plăcile CEWOOD au performanțe excelente de siguranță la foc. Plăcile standard corespund clasei de protecție la foc B-S1, d0, în timp ce plăcile A2 clasa A2. Acești indicatori dovedesc rezistența ridicată la foc a materialelor, astfel încât plăcile sunt adesea alese în clădiri industriale și publice, instituții de învățământ.









Clasa A2 de reactie la foc 





Lățimea așchiilor de lemn
Lățimea cipului de rindea este baza proprietăților estetice ale plăcii. Cel mai fin așchiu de rindeluit este de 0,5 mm, cele mai populare plăci sunt cu așchii de rindeluit de 1,0 și 1,5 mm, în timp ce o soluție interioară specială poate fi realizată cu un așchiu de rindeluit de 3,0 mm lățime.

CERTIFICAT TEHNIC
VARIANTE DE MARGINI PLACA
CODURI PRODUS 




 



Varietate de culori
Culorile standard ale plăcilor sunt - lemn natural nevopsit (natural), vopsit natural (NP), alb (WP), gri (GP) și negru (BP), dar pentru dorințe speciale de design, plăcile pot fi comandate în orice nuanță. din catalogul de culori RAL sau NCS.
  Varietate de dimensiuni
Dimensiunile standard ale plăcii sunt: 2400x600 mm, 1200x600 mm, 600x600 mm, dar sunt posibile și dimensiuni alternative la cerere.
Grosimea plăcii standard: 15 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm

 

Varietate de forme Formele standard ale plăcilor sunt dreptunghiulare și pătrate, dar este, de asemenea, posibil să comandați forme exclusive - hexagoane, triunghiuri, trapeze, cercuri etc. Puteți găsi mai multe cu o varietate de forme la plăcile de design.
Potrivit pentru încăperi cu umiditate ridicată. Ele sunt cel mai adesea folosite în decorarea tavanului și a pereților. Materialul nu mai necesită prelucrare suplimentară - chit, șlefuire, grunduire sau vopsire, ceea ce vă permite să economisiți bani.
Destinat pentru montare pe sistemul de tavan suspendat tip T-24 si pe profil CD sau cadru din lamele din lemn.


Panouri riflate

Caracteristica lor principală este șanțurile frezate, încastrate
în placa acustică standard CEWOOD. O astfel de soluție nu numai că crește nivelul de absorbție a sunetului, dar face și placa
interesantă și modernă din punct de vedere vizual. Fiecare placă este produsă cu grijă deosebită, conform celor mai înalte cerințe de calitate.
Plăcile cu coduri de bare se vor potrivi perfect în diverse interioare, inclusiv în decorarea pereților.











Plăcile CEWOOD constau doar din ingrediente 100% naturale: așchii de lemn, ciment Portland de calitate superioară și apă.
CEWOOD folosește arbori certificați PEFC și FSC cultivați în Letonia, care au fost obținuți într-un mod ecologic. Energia regenerabilă este utilizată în fazele de producție, acolo unde este posibil, așa cum demonstrează certificatul Powered by Green.

Lățimea așchiilor: 0,5, 1,0, 1,5 mm; 3,0 mm - la comandă
Grosimea plăcii: 15, 25, 35, 50 mm
Dimensiuni: 2400x600 mm, 1200x600 mm si 600x600 mm + alte dimensiuni la comanda
Greutate: 7,0 - 19,5 kg/m2
Ciment: ciment portland alb
Conductivitate termică: λ = 0,066 W/mK
Clasa de reacție la foc: B-s1, d0 sau A2-s1, d0 (pentru plăci A2)
Culori: natural (N), alb (WP), negru (BP), gri (GP), vopsit natural (NP) + orice culoare din catalogul de culori RAL sau NCS la cerere

Preturile contin TVA si nu contin costul transportului. 

Catalog General
Catalog Acustic
Date tehnice
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!