Pardoseala gata finisata pentru incalzire electrica

Cod Produs: Tespafloor 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)
Instalarea panoului
Foile din lemn sau laminate HDF sunt parte integrantă a panoului. În cazul panourilor de încălzire universale, în prima etapă, panourile sunt instalate pe o suprafață plană. Panourile sunt conectate între ele prin intermediul unor încuietori de margine masculin și feminin. Aceste încuietori sunt echipate cu o unitate de blocare.

În acest fel, panourile de încălzire sunt conectate între ele fără a fi nevoie de lipici. Astfel, panourile de încălzire TFHS conectate nu scârțâie în timpul utilizării. Panourile de încălzire TFHS sunt potrivite pentru instalare în orice locație stabilă și plată.

În acest caz, metoda de conectare a panourilor de încălzire TFHS la podea este, de asemenea, fără lipici, ceea ce le permite să fie montate și demontate de mai multe ori. Panourile de incalzire TFHS astfel instalate formeaza o baza stabila si uniforma pe care se poate instala placarea termica la alegere.

Toate acoperirile conductoare termic, cu excepția panourilor laminate, sunt instalate pe suprafața panourilor de încălzire TFHS cu adeziv adecvat.

Instalare fără lipici
Toate acoperirile conductoare termic, cu excepția panourilor laminate, sunt instalate pe suprafața panourilor de încălzire TFHS cu adeziv adecvat. Dacă panourile laminate sunt instalate pe suprafața formată din modulele de încălzire TFHS conectate între ele, metoda de instalare recomandată este ca panourile laminate să fie instalate fără lipici pe un substrat rigid, conducător de căldură.

Pentru o eficiență maximă ca sistem complet de încălzire, se recomandă ca panoul laminat să fie de grosimea minimă admisă și din placă HDF de bună calitate. Substratul folosit trebuie să fie cât mai subțire și să aibă cel mai mare coeficient de conductivitate termică (lambda). Pentru a atinge eficienta termica maxima a sistemului de incalzire TFHS, prevedem introducerea foliilor ca folie de placare, fara blocare. Acest tip de folie ar trebui să aibă o bază de placă HDF cu o grosime de 2 mm și o clasă de abraziune AC 6 sau AC 6.

Soluții pentru viitor
V – îmbinarea precum și zona de sub ea pe toate cele patru laturi vor fi acoperite cu vopsea pentru a obține o impermeabilitate maximă a suprafeței de pe părțile laterale ale foii. Foaia trebuie să aibă pe partea inferioară un adeziv care este protejat cu hârtie rezistentă la grăsime.

Legătura adezivă a foii trebuie să fie o bandă adezivă întărită cu două fețe. Adezivul de pe partea foliei trebuie să aibă o aderență semnificativ mai mare decât adezivul de pe partea panoului de încălzire; ambii adezivi trebuie să fie impermeabili. Scopul structurii adezive este de a permite îndepărtarea foilor și de a lăsa banda adezivă pe partea inferioară a acestora. Datorită acestui tip de legătură între foile laminate și panoul de încălzire TFHS, pardoseala devine o pardoseală liniștită (fără efect de treaptă) iar energia termică este transferată de la panoul de încălzire către stratul utilizabil prin conducție, ceea ce este benefic pentru eficiența întregului sistem de încălzire.

Această soluție de perspectivă oferă producătorului de folii laminate un avantaj competitiv față de alți producători de panouri laminate (nu sunt implicați în piața de încălzire prin pardoseală TFHS).

Pentru producerea a 1 m2 de foi laminate, producătorul va folosi cu aproximativ 70% mai puțină materie primă, permițându-i să devină lider în domeniul ecologiei și îngrijirii pentru planetă decât alți producători tradiționali de panouri laminate.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!