Placi PIR

120,00 Lei 110,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C181-3150-3269-3886 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (6)
  • Review-uri (0)
Plăcile PIR sunt perfecte pentru izolarea poliuretanică a clădirilor și încăperilor din casele unifamiliale. Ele pot fi utilizate la izolarea acoperișurilor înclinate, podurilor, acoperișurilor plate, teraselor, precum și a tavanelor, subsoluriilor, fundațiilor și pardoselilor. Plăcile PIR pentru perete pot fi, la rândul lor, folosite pentru a izola atât pereții exteriori cu două și trei straturi, cât și pereții despărțitori și alți pereți interiori.
--» CONTACT INSTANT WHATSAPP--» CONTACT INSTANT WHATSAPP

Placa de izolare PIR are multe avantaje, deoarece acestea sunt atât de aleasă atunci când se efectuează lucrări de izolare termică în camere individuale din clădire. În primul rând, trebuie să remarcați faptul că acest material se poate lăuda un coeficient de conductă termică foarte scăzută, cu privire la faptul că nu permite să scape din clădire și astfel temperatura din cameră nu scade. Placa PIR este foarte usoara, si in acelasi timp extrem de durabila si rezistenta la deteriorari mecanice. Avantajele suplimentare ale plăcii de izolare PIR sunt rezistența la umiditate, solvenți și foc. De asemenea, este important ca acest material să fie complet reciclabil și să-l folosească să nu afecteze negativ mediul natural.

--» CONTACT INSTANT WHATSAPP

Plăcile termoizolante termPIR ® AL constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu un strat de placare etanșă la gaz format din aluminiu (AL), hârtie și polietilenă.
--» CONTACT INSTANT WHATSAPP


Plăcile termoizolante termPIR ® MAX19 AL constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă cu un coeficient de conductivitate termică de 0,019 [W/m·K]. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu un strat de placare etanșă la gaz format din aluminiu (AL), hârtie și polietilenă.

--» CONTACT INSTANT WHATSAPP

Plăcile termoizolante termPIR ® AGRO AL constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu o placare lavabilă, etanșă la gaz, din folie de aluminiu cu grosimea de 50 μm (Agro AL).

Plăcile termoizolante termPIR ® BT constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu o placare permeabilă la gaz din voal de sticlă (BT) îmbibat în bitum.

Plăcile termoizolante termPIR ® AL GK constau dintr-un termPIR ®
placă cu miez de spumă PIR acoperită pe ambele părți cu o placare stratificată etanșă la gaz pe bază de hârtie, aluminiu și o placă de gips-carton de 12,5 mm grosime. Există un strat adeziv între placa cu placare din aluminiu și gips-carton.

Plăcile termoizolante termPIR ® WS constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu o placare permeabilă la gaz din voal de sticlă (WS).

--» CONTACT INSTANT WHATSAPP


Plăcile termoizolante termPIR ® ETX constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Sunt acoperite cu o placare permeabilă la gaz (ETX), dedicată unui perete dublu strat în sistemul ETICS cu o structură îngroșată din voal de sticlă. Plăcile de mai sus trebuie fixate pe perete cu imprimeu, altfel pot apărea probleme cu durabilitatea fațadei.

Plăcile termoizolante termPIR ® BWS constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Panourile sunt protejate cu căptușeli permeabile la gaz; pe o parte cu căptușeală din sticlă (WS) și pe cealaltă parte cu căptușeală din sticlă impregnată cu bitum (BT).

Plăcile termoizolante termPIR ® AGRO P REV constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu o placare stratificată etanșă la gaze formată dintr-un laminat din aluminiu și polietilenă (Agro P), îndreptată cu un strat de aluminiu către miezul PIR. Plăcile sunt destinate contactului cu materiale care ar putea reacționa cu aluminiul. Plăci concepute pentru materiale care pot reacționa cu aluminiul.

Plăcile izolante IZOPROOF constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu un strat de placare etanșă la gaz format din aluminiu (AL), hârtie și polietilenă.

Plăcile termoizolante TermPIR ® WS OSB constau dintr-un termPIR ®
placă cu miez de spumă PIR, căptușeli permeabile la gaz din voal de sticlă (WS) și o placă OSB cu o grosime de 8 până la 22 mm. Există un strat adeziv între placa cu sticlă fleece și placa OSB.

Plăcile termoizolante termPIR ® WS OSB(2) constau din termPIR ®
plăci cu miez de spumă PIR, căptușeli permeabile la gaz din voal de sticlă (WS) și plăci OSB cu o grosime de 8 până la 22 mm. Există un strat adeziv între placa cu sticlă fleece și placa OSB.

Plăcile termoizolante termPIR ® WS GK-OSB constau dintr-un termPIR ®
placă cu miez de spumă PIR, placare permeabilă la gaz din voal de sticlă (WS), placă OSB de 8 până la 22 mm grosime și gips-carton de 12,5 mm grosime. Există un strat adeziv între placă cu un voal de sticlă și plăcile GK și OSB.
--» CONTACT INSTANT WHATSAPP


--» CONTACT INSTANT WHATSAPP
Plăcile termoizolante termPIR ® AL GK(2) constau din termPIR ®
plăci cu miez de spumă PIR acoperită pe ambele părți cu o placare stratificată etanșă la gaz pe bază de hârtie, aluminiu și plăci GK pe ambele părți cu grosimea de 12,5 mm (o placă). Există un strat adeziv între placa cu placare din aluminiu și plăcile GK.

Plăcile termoizolante termPIR ® AL constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă pe bază de materii prime reciclate. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu un strat de placare etanșă la gaz format din aluminiu (AL), hârtie și polietilenă.

Plăcile termoizolante termPIR ® BT constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă pe bază de materii prime reciclate. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu o placare permeabilă la gaz din voal de sticlă (BT) îmbibat în bitum.

Plăcile termoizolante termPIR ® ETX constau dintr-un miez termoizolant realizat din spumă PIR rigidă pe bază de materii prime reciclate. Plăcile sunt protejate pe ambele părți cu o căptușeală permeabilă la gaz din fleece de sticlă (ETX).


CERTIFICAT TEHNIC
CERTFICAT CONFORMITATE
DECLARATIE DE CONFORMITATE- PERETE 
CERTIFICAT ATG - PERETI 

DECLARATIE DE CONFORMITATE - ACOPERISURI PLANE
CERTIFICAT DE MEDIU

CERTIFICAT  ISO
FISE TEHNICE 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!