Placi de polistiren extrudat XPS

Dimensiune: 600 x 800 x 150 mm


Cod Produs: Hoch 2 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)
Polistiren extrudat XPS HOCH

Plăcile izolatoare HOCH XPS (spumă de polistiren extrudat) sunt un material izolator omogen și celular. Se formează în timpul extrudarii polistirenului, la o temperatură și presiune strict definite, din care rezultă o spumă caracterizată prin celule fine, neregulate, strâns lipite.Garantează rezistență mecanică ridicată, rezistență la apă și condiții meteorologice nefavorabile, precum și parametri excelenți de izolare termică. Rezistența ridicată la compresiune, ușurința de instalare, greutatea redusă și varietatea de grosimi disponibile fac din plăcile de izolare HOCH XPS un material de izolare excelent pentru aplicații versatile de construcție
Domenii de aplicabilitate


IZOLAREA FUNDAȚILOR ȘI A PEREȚILOR DE LA SUBSOL

Datorită cerințelor crescute de căldură ale structurilor clădirilor și a utilizării spațiilor de pivniță ca spații utilitare, cea mai bună soluție este realizarea izolației termice profesionale a pereților de fundație cu placă izolatoare din polistiren extrudat HOCH XPS.
Panourile noastre sunt un material termoizolant excelent, neabsorbant și rezistent la deteriorări mecanice, de ex. obiecte ascuțite în pământ în jurul pereților, ceea ce poate duce la deteriorarea permanentă a hidroizolației.

FISA TEHNICA

Utilizarea izolației perimetrale din Panouri Hidroizolatoare HOCH XPS permite economii la consumul de energie termică, evitând în același timp riscul de deteriorare a stratului de hidroizolație, făcând clădirea economică, sigură și confortabilă pentru utilizatorii săi.


IZOLARE PARDOSELĂ LA PODEA
Podeaua de pe sol este așezată între pereții fundației, cel mai adesea pe un strat compactat de nisip sau pietriș. Acest tip de pardoseală necesită o izolare foarte bună, a căror principale sarcini sunt rezistența ridicată la compresiune, parametrii de izolare termică corespunzători și neschimbați, rezistența la umiditate, stabilitatea dimensională, insensibilitatea la înghețul ciclic, dezghețarea și coroziunea biologică.Plăcile izolatoare din polistiren extrudat HOCH XPS îndeplinesc cerințele de mai sus, făcând confortabilă, sănătoasă și economică utilizarea cu placa noastră a obiectelor cu izolație realizată corespunzător.
.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!