Durata de livrare: 1
Granulele de sticla celulară se disting ca un material extrem de potrivit pentru o gamă larga de aplicații. Fiind un material impermeabil, rezistent la îngheț, incombustibil și ușor de utilizat în construcții, granulele de sticlă celulară împiedică pătrunderea umidității și pot modela pământul în moduri nelimitate. Granulele de sticlă celular își păstrează volumul, sunt ideale pentru izoalrea termică, umplerea spațiilor în timpul reconstrucției și consolidării clădirilor industriale și de patrimoniu, terenurilor de sport, acoperișurilor verzi, și multe altele. Sticla celulară A-GLASS este realizată din cioburi de sticlă produse de populație, fiind un material 100% reciclat și ecologic. Rezistă la temperaturi de până la 400° C fără modificări mecanice. De asemenea, granulele de sticlă celulară sunt neabsorbante, foarte tolerabile la presiuni de până la 160 t/m2.
Clasa de rezistență la foc – A1.
Densitatea este de 150-175 kg/mc.
Modulul static de deformație liniară EV2 are o valoare >52MPa, în funcție de gradul de compactare și grosimea stratului.
Coeficientul de conductivitate termică l≤0.086W/mk.
Termoizolante: Cantitatea mare de aer închis în porii sticlei celulare asigură o excelentă izolație termică.
Nedeformabile, stabile dimensional: Granulele de sticlă celulară nu se contractă. Datorită rezistenței, nu se deformează nici la solicitările de lungă durată.
Amelioratoarea stabilității solurilor: Prin utilizarea lor, granulele de sticlă pot ameliora capacitatea portantă a solurilor slabe. De aceea la construcţia straturilor de bază agregatele de piatră utilizate în aceste straturi pot fi înlocuite parţial sau total în funcţie de solicitare și condițiile de mediu.
Rezistența la compresiune: Modulul de capacitate portantă a materialului granular de sticlă celulară cu greutatea volumetrică de 150-175 kg/mc este de 40-50 MPa. Din acest motiv poate fi utilizat în strat termoizolant portant.
Deosebit de ușoare: Densitatea granulelor de sticlă celulară este de numai 150-175 kg/m³, prin urmare se manipulează ușor. Prin comparație, greutatea pietrei de carieră și a spărturii de beton este 8-15 ori mai mare.
Rezistența la înghet-dezgheț, incombustibilă: Sticlă celulară este extrem de rezistentă la îngheţ-dezgheţ. Se încorporează simplu şi se manipulează uşor, iar datorită structurii celulare închise absorbţia de umiditate este minimă. Granulozitatea și absența particulelor fine asigură efectul de rupere a capilarității. Totodată nu se umezesc, nu se umflă, nu propagă focul.
Fonoizolante: Granulele de sticlă celulară sunt un excelent fonoizolant, utilizat adesea în construcția panourilor de protecție fonică.
Economie de timp și bani: Scade timpul de execuție, pentru că produsul granulat încorporat înlocuiește pietrișul și materialul termoizolant într-un singur strat. Este nevoie de mai puține procese de lucru, și scad costurile de executare
a fundației.
Ecologică: Nu conține substanțe toxice. Datorită reciclării, materia primă, deșeul de sticlă contribuie la crearea unui echilibru energetic excelent. Este un material nepericulos pentru organismele vii.Nu este supusă unor transformări fizice, chimice sau biologice. Este în mod specific rezistentă la solvenți organici, acizi și îmbătrânire.
DIMENSIUNEA GRANULAȚIE 0 – 63 mm: Această dimensiune este cea mai folosită, are cele mai bune proprietăți de izolare termică, cea mai scăzută absorbție la suprafață și este cea mai ieftină. Dimensiune folosită pentru fundația clădirii, modelarea terenului, termoizolarea conductelor și a podelelor atât la sol, cât și în structurile de tavan și fundația piscinei. Singură să condiție este să aveți un strat de cel puțin 15 cm grosime pentru a-l depozita. |
DIMENSIUNEA GRANULAȚIE 16 – 32 mm: Această dimensiune este ideală atunci când spațiul este limitat. Dacă trebuie să izolați un tavan care nu mai poate fi ridicat și trebuie să vă potriviți la 10 cm de izolație termică, această va fi alegerea dvs. potrivită. |
|
GRANULAȚIE 0 - 4 mm: |
Fundații
Coeficient de transfer termic remarcabil 0,086 W/mK,
Greutate 145- 160 kg/m3.
Clasa de ignifugabilitare A1, pot fi refolosite de mai multe ori.
Granulație 0-63 mm
Au o adresabilitate foarte mare: substrat în cazul fundațiilor, fundații pentru covoare asfaltice, bază pentru piscine, izolarea acoperișurilor plane. Avantaje:
- eliminarea punților termice (scăderea pierderilor termice cu 15%)
- aplicare pe o rocă de bază omogenă (îmbunătățirea stabilității și staticii rocii de bază)
- prevenirea pătrunderii umidității în sol (datorită structurii închise de sticlă spumă)
- aplicație potrivită pentru toate tipurile de construcții (zidărie ușoară/grea, construcții din lemn/oțel)
Construcții industriale
Terasamente şi structuri de tranziție. Agregatul de sticlă celulară este folosit în construcția infrastructurii, furnizarea de material de umplere în vrac pt terasamente, în trotuare, drumuri, zone portuare, pod terasamente, rampe și lucrări de fundare a canalului. Este posibil să se construiască terasamente foarte înalte folosind a strat de agregat de sticlă spumă de mulți metri grosime. Un tipic exemplu de terasament de drum construit cu agregat de sticlă spumă este proiectul de iluminare în vrac
Granule de sticlă celulară folosite într-un terasament și pentru lumînarea în vrac a fundațiilor pentru un pod. Granule de sticlă celulară folosite că decolorant pentru atât terasamentul unei rampe de apropiere a unui pod cât și structura tranzitorie.
Granule de sticlă celulară folosite ca umplutură pentru spatele pentru un zid de sprijin. Granule de sticlă celulară folosite ca umplutură într-un șanț de țevi
Prețurile conțin TVA, dar nu conțin prețul transportului de le producătorul extern, la beneficiarul din România.
PREȚUL PROSUSULUI SE REFERĂ LA CANTITATEA ÎN VRAC.
Pentru varianta de livrare în saci de rafie de tip Big Bag, se percep costuri suplimentare :
- sac rafie Big bag de 1 m2 - 35 RON
Transportul se asigura contra cost, la cerere.
DESCARCĂ - Catalog prezentare sticlă celulară A-GLASS
DESCARCĂ - Broșură prezentare sticlă celulară
DESCARCĂ - Certificări și specificații producător