Dale din ciment cu polistiren grafitat NEOPOR

Dimensiune: 800x1200x80 /mp


Cod Produs: Spapailias Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)


Dalele  din ardezie TSP este un sistem inovator de izolație exterioară a acoperișului, care elimină punțile termice (căile de pierdere a căldurii în carcasa exterioară a structurii), menține temperatura clădirii stabilă pe tot parcursul anului și oferă economii de energie până la 60%. În plus, protejează clădirea de umiditate, vreme vehementă și mucegai și alte microorganisme.




Unde sunt folosite?
Tigla termoizolatoare (acoperis din ardezie) Sistemul Thermopak de Papailias Constructie utilizat:
a) Pentru izolarea termică optimă și economisirea de energie a unei clădiri nou construite.
b) Armături la modernizarea energetică a acoperișului unei clădiri existente.
c) Repararea, pentru protecţia materialelor de construcţie ale acoperişului unei clădiri, care sunt deteriorate.



Specificații
Tiglele termoizolante (acoperis din ardezie) sunt disponibile in dimensiunile 25 x 50 cm si sunt de culoare gri. Fabricat din 5 cm. izolație din grafit Neopor EPS 100 și ciment armat cu fibre integrat de 2,5 cm. Este o metoda de izolare inversa, adica un strat termoizolant aplicat peste o terase sigilate existente.




25 * 25 * 8 CNCM: Placi termoizolante TSP 825 realizate din izolatie grafit Neopor EPS 100 de 5,5 cm si ciment armat cu fibra integrat de 2,5 cm.
25 * 50 * 8 CNCM: Placi termoizolante TSP 850 din 5,5cm Izolatie Grafit Neopor EPS 100 si 2,5cm. ciment integrat armat cu fibre.
25 * 50 * 10 Autor: Placi de izolare TSP 1050 realizate din izolatie grafit Neopor EPS 100 de 7,5 cm si ciment armat cu fibra integrat de 2,5 cm.
25 * 50 * 13, denumire ': Placi termoizolante TSP 1350 din 10,5cm izolatie grafit Neopor EPS 100 si ciment armat cu fibra integrat de 2,5cm.

Avantaje unice
Acoperișurile din ardezie Thermopak System din Papailias Construction sunt și unice în felul lor:
– Fabricarea materialului revoluționar Neopor, care este configurat astfel încât să ofere compatibilitate deplină și eficiență t
– Au stabilitate crescută și rezistență la intemperii vehement în raport cu acoperișurile obișnuite din ardezie deoarece conțin mai mult beton din plăcile termoizolante pentru acoperiș de pe piață.
– Este configurat cu canale speciale-pasaje de aer în partea inferioară pentru a permite și facilita trecerea aerului prin acoperișurile din ardezie. Astfel, îmbunătățește performanța termică, deoarece aerul acționează ca un strat suplimentar de izolație, oferind o izolație și mai puternică pe acoperișul clădirii.
– Aceste canale acționează ca canale de permeabilitate la apă pentru a curge ușor și eficient apa de ploaie și pentru a preveni acumularea acestora pe acoperiș.
– Este ușor să le plasați și funcțional, deoarece cumpărătorul are capacitatea de a elimina și reîncărca în orice alt loc, oricând doriți. Prin urmare, chiar și atunci când vă mutați sau construiți o nouă clădire, puteți lua cu dvs. și puteți reîncărca ușor, rapid și simplu, sporind izolația și noua dvs. casă.
– Daca va mutati intr-un loc unde trotuarele nu sunt necesare, le puteti returna firmei si vi se returneaza 50% din cost!
– Le puteți amplasa oricând, chiar și fără prezența unui tehnician și fără a necesita condiții meteorologice ideale (au plasat chiar dacă plouă!)



Procedura de instalare
Amplasarea acoperișurilor din ardezie din beton este ușoară, deoarece necesită cunoștințe speciale, dar este suficientă depunerea plăcilor în așa fel încât să intre în contact (nu să existe goluri între ele) în lungime și lățime a terasei. Cu toate acestea, terasa este ideala pentru a avea o anumita panta pentru a facilita scurgerea apei pluviale.

In plus, aceasta montare simpla se poate face peste izolatia existenta de apa, prelungind durata de viata a tabliului.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!