Placare exterioara ventilata din piatra

Dimensiune: 470 x 100 x 30 mm


Cod Produs: STAVO1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (3)
  • Review-uri (0)
PLACARE DE FAȚADA
Izolație respirabilă pe viață.

Placile de fatada STAVOBLOCK perfect ventilate izoleaza si in acelasi timp dezumidifica zidaria. Placările ușoare și subțiri din materiale naturale vor conferi casei un aspect elegant și unic. O soluție ideală pentru clădiri noi și pentru reconstrucția clădirilor mai vechi.
Cărămizile individuale sunt montate separat pe o grilă metalică. Fațada este termoizolantă, impermeabilă, nu crapă și nu necesită întreținere.  
De ce sa alegi o fatada ventilata ?


Durabilitatea, impermeabilitatea și greutatea redusă sunt doar câteva dintre avantajele fațadei ventilate, la care se adauga si latura estetică de ultimă generație, care a trezit un mare interes în rândul arhitecților de astăzi.

Este un răspuns excelent la nevoile arhitectilor si contructorilor contemporani, îmbinând eleganța și eficiența cu cateva avantaje remarcabile, detaliate mai jos, care te vor convinge ca fatada ventilata este solutia constrctiilor moderne:
1. Economie de energie. Reduce consumul de aer condiționat și încălzire cu aproximativ 30% și garantează economii în perioadele cele mai reci și cele mai calde ale anului.

2. Izolație fonică. Îmbunătățește performanța acustică, deoarece cavitatea aerului acționează ca o izolație acustică suplimentară din exterior, reducând zgomotul cu 10% și 20%.3. Performanță mai bună împotriva umezelii. Protejează împotriva umezelii prin prevenirea condensului care provoacă pete umede pe pereții exteriori.

4. Protecție împotriva apei. Faţada ventilată oferă cele mai înalte niveluri de impermeabilizare.

5. Ascunde instalatiile clădirii. Fațada ventilată camuflează instalațiile electrice, de gaz sau instalațiile sanitare ale clădirii, dar în același timp permite accesul ușor la acestea.
6. Ușor de instalat și de înlocuit. Lejeritatea pieselor, special concepute pentru a reduce greutatea lor, este un mare avantaj la instalarea acestui sistem. De asemenea, dacă o piesă se deteriorează sau necesită înlocuirea sistemului, este foarte ușor de reparat.

7. Valoare estetică. Diferitele formate disponibile și gama largă de modele, culori și texturi fac sistemul de fațadă ventilat și mai atractiv.
8. Durabilitate și întreținere redusă. Rezistența sa la coroziunea acidă și razele ultraviolete înseamnă că aspectul său estetic rămâne nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.


INSTRUCTIUNI DE INSTALARE
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!