Tamplarie Aluminiu minimalista

Cod Produs: -8103-7383 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Radikal 74 – Sistem de uși și ferestre de exterior
Radikal 74 este cel mai recent sistem de uși și ferestre pentru exterior. Designul
cu închidere întinsă și fitingurile ascunse îl fac
special și decorativ.
Aceasta este o dezvoltare inovatoare a noastră, datorită căreia
tocul ușii sau ferestrei și cerceveaua se încadrează în exterior și în interior
. Aspectul său este într-adevăr îngust și exclusivist.

În plus, are caracteristici unice, cum ar fi etanșare continuă triplă, prag scăzut fără bariere, feronerie din oțel inoxidabil ascuns, dar rezistent, izolare termică și fonică ridicată și posibilitatea de deschidere până la 180 de grade.

Toate produsele companiei noastre sunt fabricate din aluminiu reciclat 50%, astfel încât ușile și ferestrele noastre oferă, de asemenea, o alegere conștientă de mediu.

Design: fix, cu balamale, dublu sau split

Sticlă: 2 sau 3 straturi
Balamale: balamale ascunse din oțel inoxidabil -
opțiune de deschidere 90/180 grade
Cadru: pliabil sau conectat prin clic
Dimensiune cadru: L 49*74 mm
Dimensiune cadru + canatului: L 96*74 mm
Dimensiune canatului dublu: W 119*74 mm
Greutatea maximă a cercevelei ușii și ferestrei cu feronerie ascunsă: 180 kg
Garnituri: silicon și cauciuc
Funcționare: manuală sau automată
Izolație fonică: aprox. 48 dB (în curs de testare)
Izolație termică: Uf 1,63 W/m2K
Modulul 50 – ușă cu deschidere și perete de sticlă
Sistemul de uși cu balamale și despărțitori cu balamale vitrate Modulus 50 este foarte elegant și minimalist, la fel ca ușile și cadrele din oțel francez.

A fost dezvoltat pentru o izolare fonică ridicată, echipat cu curele reglabile 3D de precizie și garnituri din silicon.

Aluminiul folosit pentru producerea sistemului este realizat din 50% aluminiu reciclat. Scopul nostru este de a îmbunătăți performanța acustică, de a reduce emisiile de dioxid de carbon și de a reduce amprenta ecologică în industria construcțiilor.
Ușile și tocurile fixe sunt unități cu geam simplu sau dublu cu izolare fonică între 31 dB și 41 dB.
Sistemul permite asamblarea ușilor cu o singură aripă, cu două aripi sau batante (pivot). Când vine vorba de design, sistemul nostru de pereți cu geam este alegerea perfectă pentru clădirile cu design minimalist și industrial, case clasice, apartamente tip mansardă și chiar birouri și terase.

Geam: geam simplu sau acustic DGU
Blocare: blocare portal cu role, blocare mortala la cerere special
Balamale: reglabile 3D, dezvoltate cu Dr. Hahn
Cadru: sudabil sau conectare prin clic
Dimensiune cadru: L34,5*50mm
Dimensiune cadru + canat: W58* 50mm
Dimensiune canatului de ușă cu blocare portal cu role: W82*50mm
Dimensiune canatului dublu cu încuietoare mortare: L100*50mm
Garnituri: silicon sau umplutură cu spumă
Operare: manualModulus 50 – sistem de usi glisante vitrate
Sistemul de uși glisante vitrate Modulus 50 este echipat cu un mecanism revoluționar de glisare liniară cu 3 axe dezvoltat și fabricat de XS-ALU Building Systems.
Acest sistem de glisare 3D simplu, dar revoluționar, este fabricat din aluminiu de calitate marine și oțel inoxidabil cu garnituri din silicon. Reduce nivelul de zgomot cu până la 36-40 dB și asigură o izolare completă de praf și mirosuri nedorite.
Ușile și tocurile fixe sunt unități cu geam simplu sau dublu cu izolare fonică între 32 dB și 41 dB.
Designul foarte îngust și subțire al sistemului de profil permite instalarea ușii într-un cadru metalic sau un sistem de compartimentare existent. Astfel, poate fi utilizat în zonele de aplicare în care este necesară o izolare fonică ridicată.

Usile glisante cu sistem de compartimentare vitrata pot fi produse in design minimalist si industrial, pentru apartamente clasice, apartamente tip mansarda sau birouri.

Sticlă: geam simplu sau DGU acustic
Blocare: disponibilă la cerere
Role: rulmenți turnați de rezistență șină
: aluminiu de calitate marină
Dimensiunea cadrului: L34,5*50mm
Dimensiune șină de ghidare superioară: L60*53mm
Garnituri: umplutură cu silicon sau spumă
Operare: manuală


Modulus 50 – Perete geamăn de sticlă
Am combinat eleganța și caracterul practic cu sistemul nostru de compartimentare simetrică cu geam dublu Modulus 50 Twin. Sistemul a fost special dezvoltat pentru separarea spațiilor din birouri sau pentru crearea de boxe și săli de întâlnire.
Datorită geamului dublu, asigură o izolare fonică mai mare și reflectarea sunetului din interior este, de asemenea, mai favorabilă.
Aluminiul folosit pentru producerea sistemului este realizat din 50% aluminiu reciclat.
Scopul nostru este să îmbunătățim performanța acustică, să obținem emisii mai mici de dioxid de carbon și o amprentă ecologică mai mică în industria construcțiilor.
Sistemul nostru de pereți gemeni de sticlă are o izolare fonică de 42-45 dB, în funcție de faptul că alegeți sticlă stratificată călită sau izolată fonic.
Instalarea sa la fața locului este accelerată de faptul că poate
fi chiar fabricată în module. Acest produs este compatibil cu sistemul nostru de deschidere și uși glisante
Modulus 50 .

Sticlă: geam dublu temperat sau laminat Ușă
: Modulus 50
Încuietoare: încuietoare portal cu role sau încuietoare mortare Balamale
: reglabile 3D, dezvoltate cu Dr. Hahn
Cadru: sudabil sau conectare prin clic
Dimensiune cadru: L35,5*61 mm
Garnituri: cauciuc sau spumă încărca


Modulul 50 - Pivot
Am dezvoltat ușa noastră Modulus 50 Pivot cu un mecanism inovator, ascuns. Principalul avantaj este că profilul aripii rămâne peste tot cu grosimea de 35 mm, iar ușa poate fi oprită în diferite unghiuri cu ajutorul actuatorului încorporat. Daca iti doresti un stil curat, minimalist, modern si ai dori sa iti completezi spatiile interioare cu usi si ferestre diferite de cele traditionale, o usa pivotanta poate fi un element vizual impresionant al casei sau biroului tau.
Ne-am echipat ușa cu feronerie XS-ALU Pivot de dezvoltare proprie, precum și scuturi cu inserții din lemn de design propriu, dar putem, de asemenea, satisface nevoile unice ale clienților noștri în funcție de proiect. Fitingurile noastre permit poziționarea la 90, 0, -90 de grade.

Usile pivotante pot fi produse ca usi rotative cu o singura, dubla sau cu mai multe canaturi. Datorită rulmenților cu role cu ace de înaltă precizie, funcționarea acestuia este foarte lină chiar și la dimensiuni mai mari. Folosim 50% aluminiu reciclat pentru producerea sistemului, acordand atentie mediului nostru.

Asemănător produselor sistemului nostru Modulus 50, ne străduim să obținem o izolare fonică ridicată cu ușa noastră Pivot, motiv pentru care va fi disponibilă în curând în versiunea fonică atenuată, cu izolație fonică între 32 dB și 43 dB.

 

Geam: geam simplu sau acustic DGU
Blocare: blocare portal cu role, blocare mortala la cerere speciala
Balamale: reglabile 2D, auto-dezvoltate
Cadru: sudabil sau prin clic
Dimensiune cadru: 34,5*50mm
Dimensiune cadru + frunze: 16*50mm + 34,5* 50mm
Dimensiune canatului ușii cu blocare portal cu role: 34,5*50mm
Dimensiune canatului dublu: 75*50mm
Garnituri: silicon sau cauciuc
Operare: manuală


Solarisz 20 – usa culisanta de interior
Solarisz 20 este un sistem de compartimentare mobilă de interior de la XS-Alu Building Systems. Produsul nostru este un sistem de perete glisant din sticlă susținut de jos, care oferă o bună transparență cu nervuri înguste din aluminiu. Profilurile noastre de asistență, ca și celelalte produse ale noastre, urmează un design modern, îngust. Acest produs al nostru este excelent pentru proiectarea rapidă și ușoară a spațiilor închise, de ex. pentru separarea camerelor mari de zi și a bucătăriilor sau pentru izolarea temporară a părților unui apartament.Aluminiul folosit pentru producerea sistemului este realizat din material reciclat 50%, care este unic pe piata. Capacitatea de încărcare a rolelor de susținere din oțel inoxidabil este de 90 kg fiecare, ceea ce permite utilizarea aripilor de sticlă de până la 3 m înălțime. Cu geamuri adecvate izolate fonic, se poate obține o izolare fonică de până la 20-30 dB, care este aceeași cu izolarea fonică a unui perete tradițional de gips-carton.

Designul poate fi construit până la 2, 3 sau 4 șine cu profil unic, dar până la 10 șine cu profil dublu. Poate fi instalat într-o versiune care poate fi deplasată la dreapta sau la stânga și poate fi chiar ascunsă fiind încorporată în perete. Mișcarea ușoară a foii de ușă este asigurată de bureții de cauciuc coextrudați. Deschiderea ușii este facilitată de mânerul încastrat din oțel inoxidabil lustruit sau aluminiu într-o varietate de culori.

Sticlă: 8-12 mm călită sau laminată
Sină: aluminiu de calitate marine
Versiune: 2, 3, 4 standard (dar până la 10 șine)
Blocare: mâner încastrat, bară de împingere
Cadru: conectare prin clic, înșurubabil
Dimensiunea cadrului: 20 mm îngust și abia Profile de susținere din sticlă de 70 mm înălțime, se întâlnesc în profile de 40 mm lățime
Garnituri: bureți din cauciuc coextrudat
Operare: manuală


Solarisz 20 – usa culisanta de exterior
Solarisz, sistemul de terasă din sticlă cu 3 sezoane al XS-Alu Building Systems. Produsul nostru este un sistem de perete glisant din sticlă susținut de jos, care oferă o transparență completă, adică nu există profile între pereții de sticlă. Profilurile noastre de asistență, ca și celelalte produse ale noastre, urmează un design modern, îngust. Avantajul teraselor din sticla cu 3 sezoane, nu complet inchise este ca nu trebuie sa ne facem griji cu privire la supraincalzire nici in zilele caniculare. Terasa noastră de sticlă poate fi ușor ventilată cu o singură mișcare, poate fi mutată aproape complet, astfel încât să puteți obține o terasă deschisă.
Aluminiul folosit pentru producerea sistemului este realizat din material reciclat 50%, care este unic pe piata. Capacitatea de încărcare a rolelor ușilor culisante este de 90 kg fiecare, ceea ce permite utilizarea unor canape de sticlă de până la 3 m înălțime. În ceea ce privește condițiile meteo, sistemul poate rezista la viteze ale vântului de până la 190 km/h.

Designul poate fi construit până la 2, 3 sau 4 șine cu profil unic, dar până la 10 șine cu profil dublu. Poate fi instalat într-o versiune care poate fi deplasată la dreapta sau la stânga și poate fi chiar ascunsă fiind încorporată în perete. Mișcarea ușoară a foii de ușă este asigurată de bureții de cauciuc coextrudați. Deschiderea ușii este facilitată de mânerul încastrat din oțel inoxidabil lustruit sau aluminiu într-o varietate de culori.

Sticlă: 8-12 mm călită sau laminată
Sină: aluminiu de calitate marine
Versiune: 2, 3, 4 standard (dar până la 10 șine)
Blocare: mâner încastrat, bară de împingere
Cadru: conectare prin clic, înșurubabil
Dimensiunea cadrului: 20 mm îngust și abia Profile de susținere din sticlă de 70 mm înălțime, se întâlnesc în profile de 40 mm lățime
Garnituri: bureți din cauciuc coextrudat
Operare: manuală


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!