Grinzi de lemn I Joist

Dudek
59,00 Lei 54,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: precomanda 30 de zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: H 200 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (14)
  • Review-uri (0)

Producator de Grinzi de lemn I Joist, bicomponente în formă de I, cu două zone distincte. Se construiesc în fabrică și pot avea dimensiuni standard sau customizate în funcție de specificațiile tehnice ale fiecărui proiectul. Genul acesta de grinzi permite crearea unor structuri deosebit de complexe din punct de vedere arhitectural. 

Extrem de utile și la zona de mansardă sau acoperiș mansardat. Datorită deschiderilor foarte mari fără stâlpi intermediari, se pot creea mansarde de tip openspace. Se pot compartimenta ulterior fără să fi condiționat de poziția stâlpilor sau a grinzilor adiționale. Nivelul de pret este sub cel al unor grinzi lamelare, grinzi pline sau grinzi zabrelite.

Cerințele de mediu mai stricte și prețurile în creștere ale energiei electrice fac ca este mai importantă ca niciodată să alegeți materiale de construcție care sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Simplul fapt că materia primă poate fi utilizată atât de eficient face ca grinzile I Joist să fie unice. Se utilizează până la 80% din volumul lemnului. Datorită designului în formă de I a I-Joist, punțile termice sunt reduse la minimum și este nevoie de mai puțin material. Acest lucru are ca rezultat costuri mai mici ale energiei și, în consecință, costuri mai mici pentru gospodărie.

 

Impactul asupra mediului și utilizarea resurselor sunt cât mai reduse posibil, deoarece pot fi utilizate dimensiuni înguste ale lemnului. Materialul web este, de asemenea, fabricat din subprodusele fabricii de cherestea. Aceasta reprezintă o utilizare extrem de eficientă a resurselor naturale. Pe măsură ce costurile cu energia cresc, beneficiile energetice și de mediu ale grinzilor I pe bază de lemn au devenit din ce în ce mai clare.

Produsele noastre au o serie de beneficii economice și tehnice în comparație cu alte materiale.

DIMENSIUNI STANDARD
Dimensiunile talpilor de lemn sunt urmatoarele 
Varianta standard l X h 47 x 47 mm
Variante disponibile le cerere l x h 60,72,90 x 47 mm - vezi sectiunea foto
Lungimi
Lungimi standard de până la 13,3 m, dar cu posibilitatea de a produce până la 18 m.

Puternice
Produsele sunt fabricate din cherestea de structură atent selecționată și din material special din plăci.

Ușoare
Greutatea semnificativ mai mică în comparație cu cheresteaua structurală obișnuită înseamnă produse care sunt ușor de manevrat.Stabilitate in timop
Deformare și contracție minime de la efectele umidității prin componentele lipite.

Beneficii energetice
Economie superioară de încălzire prin punți termice minime. Punțile termice și, prin urmare, scurgerile de căldură sunt mai puține atunci când se utilizează produsele Dudek decât cu materialele de construcție tradiționale.

Beneficii pentru mediu
Cel mai mic impact posibil asupra mediului și utilizarea resurselor prin utilizarea dimensiunilor înguste ale lemnului. Resursele sunt utilizate eficient în produsele Dudek Se folosește mult mai puțină materie primă decât în ​​cadrele tradiționale din lemn.

Tăiere simplă de găuri pentru instalații
Execuție simplă a instalațiilor prin tăierea lină a găurilor în bandă subțire.
Realizarea de găuri în țesătură în grinzi de la Dudek este rapidă și ușoară. Dacă clientul dorește, grinzile pot fi furnizate și pre-găurite. Acest lucru economisește timp și bani, deoarece instalatorul poate lucra mai eficient cu porțiuni mai scurte de cablare și coturi ale țevilor.

Prindere cu conectori din OSB
Prinderile cu conectori  / intaritoare din OSB, sunt mult mai eficiente decat cele cu piese metalice. Dimensiunile conectorilor din OSB, realizeaza o prindere mult mai ferma si mai rapide. Fiecare prindere are acelasi efect ca si prinderea cu clesti a grinzilor. Se pot furniza conectori de OSB customizati pentru fiecare proiect in parte. Se reduc astfel timpii de santier, costuile si manoperele de instalare.

Produse personalizate pentru timp scurt de construcție
La nevoie, produsele Dudekpot fi adaptate pentru a satisface preferințele clientului în ceea ce privește lungimea, tăieturile oblice, izolația, perforarea, etc. Pregătim cât mai mult posibil pentru a economisi timp pe șantier. Grinzile în I sunt, de asemenea, ușor de manevrat datorită greutății ușoare. Acest lucru permite implementarea rapidă și eficientă a proiectelor.

Fără reajustări
Faptul că produsele Dudek sunt stabile dimensional și nu se deformează înseamnă că nu este nevoie de reajustări costisitoare. Cheresteaua deformată poate cauza probleme după o perioadă de timp, cum ar fi scârțâitul podelei, scurgerile etc. Utilizarea produselor de la Dudek înseamnă că clientul nu trebuie să-și facă griji că trebuie să facă astfel de ajustări.

Omologare de tip și verificat
Grinzile în I ușoare și știfturile ușoare ale Dudek sunt omologate atât în ​​UE. Fabricarea este verificată printr-un organism de control acreditat.Cataloage si certificari producator
Declaratie de performanta


Tabel dimensionari grinzi I Joist pentru plafoane
Detalii instalare plafoane

Tabel dimensionari grinzi I Joist pentru acoperisuri
Detalii instalare acoperisuri

Note generale

Avantaje: Izolația structurilor cu aceste tip de grindă este una foarte performanță, grinzile având înălțimea de minim 20 cm. Comparativ cu grinzile din lemn, de obicei de grosimi de 10 sau 15 cm la care se adaugă ulterior rigle distantier că să ajungi la o adâncime de izolație corespunzătoare. Automat pierderile prin acoperiș devin aproape zero. O camera termică poate certifica o izolație corespunzătoare.

Instructiuni De Instalare: Manopera și instalarea acestor grinzi de tip I joist poate fi făcută chiar și de o singură persoană, în comparație cu cele tradiționale. O echipă de 2-3 constructori poate instala până la 300 de mp plafoane/zi. Grinzile de tip I Joist folosesc și mai puțin material lemnos decât produsele convenționale.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!