Grinzi metalice

Cod Produs: PEPPEL GM Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (3)
  • Review-uri (0)
Grini metalice formate la rece.

Pardoseală din beton LEWIS Steelframe (SCF)

Podeaua din beton LEWIS Steelframe (SCF) este o podea din beton cu cadru din oțel ușor pentru construcții rezidențiale, industriale și comerciale.

Aplicarea podelei de beton LEWIS Steelframe
LEWIS Steelframe Concrete Floor este un sistem patentat, autoportant de podea de elemente prefabricate. Este alcătuită dintr-un cadru închis de oțel din secțiuni C formate la rece care au fost turnate într-o carcasă de beton armat, care este și placa de tavan. Orificiile rotunde din cadrul de oțel facilitează încorporarea țevilor și serviciilor în podea. Un etaj superior LEWIS este aplicat pe cadrul de oțel.

În funcție de flexibilitatea dorită, zonele de podea detașabile pot fi instalate la ultimul etaj. Pardoseala din beton LEWIS Steelframe poate atinge deschideri libere de până la aprox. 15 metri. Acest sistem de pardoseală poate fi folosit atât ca podea intermediară, cât și ca parter izolat.

Ultimul etaj
Pardoseala din beton LEWIS Steelframe (SCF) este un sistem patentat de pardoseală în consolă cu secțiuni goale pentru instalații.

O podea LEWIS este folosită ca etaj superior peste elementele de podea. Acest etaj superior garantează o încărcare mare a podelei (de asemenea, sarcini concentrate) și oferă confortul unei podele solide din beton. Ultimul etaj LEWIS poate fi aplicat cu o sapa pe baza de ciment din gips si pentru un climat interior optim poate fi integrata incalzirea in pardoseala. În funcție de scopul propus al clădirii, se poate alege și un finisaj complet uscat al etajului superior al elementelor de podea.Acest etaj superior poate fi, de exemplu, realizat dintr-o placă de ciment. Un etaj uscat este o alegere perfectă pentru o clădire complet uscată și dacă este necesară flexibilitatea 100% a clădirii (într-o perioadă scurtă de funcționare) din cauza unei schimbări de funcție sau a dezasamblarii.


Datorită greutății reduse a podelei de beton LEWIS Steelframe, se realizează economii la fundația și structura portantă în proiectele de construcție nouă. Greutatea redusă face ca sistemul de pardoseală să fie foarte potrivit pentru construirea pe fundații existente.Construcție subțire a podelei
Întinderi libere mari
Construcție fără sprijin
Greutate proprie redusă
Flexibilitate cu conducte și servicii
Tavan din beton neted și nivelat
Aplicabil în multe sisteme de construcție
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!