Elemente pentru reducerea puntilor termice

Cod Produs: C10 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (7)
  • Review-uri (0)

Pierderile de energie apar la întreruperi localizate în anvelopa clădirii care determină o conducție termică mai mare decât în ​​construcția adiacentă, de ex. conexiuni de balcon, coloane sau ancore de fațadă. Aceste întreruperi se numesc punți termice, iar conducția lor termică crescută determină o pierdere crescută de energie, ceea ce are ca rezultat o temperatură mai scăzută a suprafeței în interior. Acest lucru creează un risc ridicat de creștere a mucegaiului, pericole pentru sănătate și confort redus de viață. Alte consecințe posibile sunt acumularea de condens și deteriorarea țesăturii clădirii.

Accentul se pune pe creșterea eficienței energetice, care se realizează prin reducerea punților termice. Accentul se pune, de asemenea, pe izolarea fonică eficientă pentru o mai mare bunăstare și, desigur, armătura inovatoare care deschide o mai mare libertate de proiectare în primul rând.

Izolație termică
Protecția climei și sustenabilitatea devin din ce în ce mai importante pentru industria construcțiilor. Rezultatul este cerințele de montaj legate de reducerea pierderilor de energie. Izolarea termică a clădirilor devine astfel din ce în ce mai importantă.

Se face o distincție între punțile termice geometrice și punțile termice structurale. Datorită combinației lor de punți termice geometrice și structurale, balcoanele și balcoanele de acces sunt printre cele mai critice punți termice dintr-o clădire. Prin urmare, o separare termică este deosebit de importantă pentru a evita pierderile mari de energie.

Punțile termice de construcție joacă un rol la fel de important în pierderea de energie a unei clădiri. Acestea apar atunci când forțele portante sunt transferate prin stratul izolator. Prin urmare, ele apar în zona conexiunilor de construcție, cum ar fi conexiunile pentru balcon sau acoperiș/perete exterior. Pentru toate aceste domenii, Schöck oferă soluții eficiente pentru separarea termică a componentelor. În acest fel, aceste componente nu mai contează ca parte a volumului încălzit al anvelopei termice a clădirii și se reduc pierderile de căldură.

De la o pauză termică pentru balcoane și separarea termică a pereților și stâlpilor din beton armat până la fixarea eficientă din punct de vedere energetic a fațadelor din beton izolat cu miez și a fațadelor de placare cu ecran de ploaie: cu soluțiile de produse Isokorb®, Sonnex® și Isolink®, Schöck închide punțile termice de construcție și, astfel, aduce o contribuție esențială la reducerea pierderilor de energie, protecția climei și durabilitatea.

BROSURA PREZENTARE PRODUSE
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!