Cochilii sticla celulara izolatie tevi

Dimensiune: 600 x 800 x 150 mm


Cod Produs: CSC Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)

Izolația din sticlă celulară este un material rigid, ușor, care conține milioane de celule de sticlă complet etanșate. Această structură celulară unică este în mod inerent rezistentă la apă și oferă o barieră de vapori foarte eficientă (nu va absorbi lichide sau vapori inflamabili).
De asemenea, nu este afectat de substanțele chimice comune și de cele mai multe medii corozive. Materialul este disponibil sub formă de acoperire și fitinguri secționale pentru țevi, segmente de placă pentru echipamente și segmente curbate pentru aplicațiile peretelui și capului rezervorului.Considerente tehnice

Intruziunea vaporilor de apă
Orice sistem de izolare pentru o aplicație sub mediul ambiant trebuie să fie proiectat pentru a fi etanș la vapori. Acest lucru este valabil mai ales pentru sistemele de izolare pentru aplicații cu temperaturi de funcționare criogenice. Pătrunderea apei în sistem va degrada performanța sistemului de izolație și poate duce la alte probleme.

Formarea gheții
Intrarea de umiditate și formarea de gheață în sistemul de izolație vor reduce eficiența sistemului și vor crește costurile de operare. Formarea gheții poate rezulta dintr-o defecțiune a sistemului de izolație sau din grosimea insuficientă a izolației; în orice caz, gheața adaugă greutate. Această greutate adăugată poate duce la deteriorarea echipamentului dacă depășește capacitățile de încărcare ale suporturilor sau echipamentelor.

Risc de incendiu
Riscul de incendiu este întotdeauna o preocupare pentru instalațiile GNL, în special pentru platformele offshore și pentru navele plutitoare de producție, depozitare și descărcare (FPSO). Combustibilitatea sistemului de izolație va fi luată în considerare în aceste cazuri.

Sarcina conductei la suporturi
Suporturile sunt esențiale, deoarece trebuie să fie bine izolate pentru a preveni formarea gheții și trebuie să fie capabile să găzduiască mișcarea sistemului pe măsură ce sistemul este pus în funcțiune și conducta se contractă.

Schimbări dimensionale
Cele mai multe dintre aceste sisteme GNL includ conducte lungi. După cum se va discuta mai târziu, chiar și o secțiune scurtă a liniei de GNL se va contracta până la un inch atunci când este pusă în funcțiune. Această contracție trebuie abordată în proiectarea sistemului de izolație. Este important ca specificatorul să abordeze fiecare dintre acești factori în proiectarea sistemului de izolație.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!