Caramizi finisate din ciment cu polistiren grafitat NEOPOR

Dimensiune: 800x


Cod Produs: Spapailias-3052 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Caramizi finisate izolate cu polistiren grafitat NEOPOR

Blocurile termice structurale SP25 ale peretelui armat (baton) Thermopak System este un material termic inovator de construcție pentru construcția peretelui exterior al unei clădiri. Se bazează pe tehnologia Thermoblocks, care este una dintre cele mai eficiente și mai eficiente economii de energie ale sistemelor de construcție din vremurile moderne. Blocul termic structural SP25 asigură o economie de energie cu 60% mai mare decât într-o structură convențională, în timp ce materialele utilizate pentru a preveni creșterea microbiană și a respinge insectele. Este o soluție durabilă, robustă (cutremur), rapidă și economică pentru construcția pereților exteriori.
Unde se foloseste?
Blocurile termice structurale SP25 utilizate pentru:

– Pentru a construi pereți exteriori TERMOPROROSOPZA DUBLĂ (interior – exterior) cu coeff. Temp. conductivitate l0,031
– Pentru realizarea întregului perete exterior al unei clădiri noi.
– Pentru extinderea clădirilor existente (crearea de noi spații și încăperi).– Pentru constructii exterioare rapide si robuste.
– O umplutură de perete pentru structuri metalice sau structuri în construcție.


Specificații
Dimensiuni: 25 x 26 x 50 cm.
Blocul termic structural SP25 este fabricat cu tehnologia „Thermoblocks” și constă la exterior din ciment integrat cu fibre de 2,5 cm pe 2 fețe (2,5 cm la capătul frontal și 2,5 cm la spate). In interior contine 2 straturi de 6 cm. izolatie EPS 120 albastru autostingabil (6ek. + 6m.), iar intre cele doua straturi izolatoare plasate 9m. beton granulat armat. Grosimea lor totală este de 26 cm.
Avantaje unice
Blocurile izolatoare structurale SP25 reprezintă o inovație unică în industria construcțiilor și sunt disponibile exclusiv de la Papailias Construction. Motivele care fac blocurile izolatoare structurale SP25 in afara de alte sisteme de constructii sunt:
– Asigură o izolare termică și fonică cu 60% mai mare și mai eficientă decât construcția convențională cu cărămizi (economie de energie 60% +).
– Oferă dublă rezistență, durabilitate și rezistență la cutremur față de o construcție convențională (mai multă siguranță).
– 50% economie de timp de construcție.
– Costul cu 50% mai mic decât cel al unei construcții convenționale și nu necesită tencuire, șlefuire, vopsire, inele de ciment și alte lucrări ciudate, care sunt necesare într-o clădire din cărămidă sau bloc alfa. În plus, deoarece blocurile izolatoare structurale SP25 considerau construcție prefabricată, clientul nu trebuie să plătească ștampilele IKA pentru lucru!
– Blocurile structurale izolate SP25 sunt fabricate integral la firma si sunt transferate pe santier, care nu creeaza mizerie, bataie de cap si neplaceri.
– Dimensiunea ergonomică a blocurilor structurale izolatoare SP25, permite transportul chiar și în cele mai inaccesibile zone, iar datorită instalării inteligente a sistemului, construcția finală este bine fără erori, defecte și defecțiuni.

       

Instalare
Pentru montarea cărămizilor termice este necesară o bază de beton. Procesul este simplu, rapid și eficient. Inițial, un burghiu deschidea periodic găuri în jurul bazei unde erau plasate Thermoblocks. Apoi plasate în găuri, în picioare bare de oțel de un metru. Urmează plasarea blocurilor de construcție izolatoare SP25, care trec prin bare și sunt configurate astfel încât să se amestece – „snap” împreună (ca Lego), creând o singură construcție robustă. Apoi puneți bare noi de oțel și cărămizi termoizolante umplute cu beton. Fiecare serie de cărămizi termoizolante plasate este susținută de o altă grindă orizontală de oțel. A urmat o procedură similară, lăsând spațiul necesar pentru ramele proiectate (uși-ferestre) până la ridicarea peretelui. Construcția integrată este de două ori mai robustă și durabilă decât o construcție convențională cu cărămizi.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!