Panou paie incalzire racire pardoseala, pereti, tavane

Cod Produs: Fib 1-2644Leg-2215-6926 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (4)
  • Review-uri (0)
Sistemul de încălzire și răcire de suprafață IDEAL ÖKO era deja un lider datorită eficienței energetice în legătură cu panourile termoizolante ecologice din fibre de lemn în clădiri noi și renovări energetice. mfh systems oferă acum o variantă nouă, inovatoare și durabilă numită IDEAL ÖKO ST, care utilizează elemente izolatoare realizate din paie care se reînnoiește rapid. În comparație cu lemnul, paiele sunt o materie primă cu disponibilitate ridicată și sunt adesea obținute ca produs secundar în agricultură.

Dar nu numai aspectele ecologice sunt convingătoare. IDEAL ÖKO ST cu izolație din paie oferă, de asemenea, caracteristici de performanță remarcabile.

Elementele de încălzire cu paie din sistemul IDEAL ÖKO ST îndeplinesc cerințele pentru construcțiile de încălzire prin pardoseală cu o rezistență la compresiune de 150 kPa și au o conductivitate termică de 0,055 W/mK. Căldura este distribuită omogen prin plăci conductoare de căldură din aluminiu laminat din fabrică și este transmisă direct pe podea sau în cameră.

Sistemul IDEAL ÖKO poate fi încorporat în podea, perete și tavan cu o intervenție structurală minimă. Așezarea pardoselii direct pe elementele de încălzire economisește înălțimea de instalare și permite controlul eficient al temperaturii camerei. IDEAL ÖKO ST permite, de asemenea, așezarea elementelor de șapă uscată. Ambele variante IDEAL ÖKO cu izolație din fibre de lemn și IDEAL ÖKO ST cu izolație din paie pot fi reciclate la sfârșitul ciclului de viață.

Avantaje
Materie primă cu creștere rapidă, naturală și durabilă
Rezistență ridicată la compresiune de 150 kPa și conductivitate termică de 0,055 W/mK
Rezistenta la apa
Un singur sistem pentru toate aplicațiile: podea | perete | pătură | încălzire | Misto
Aluminiul și fibra de paie sunt lipite împreună din fabrică
Forma Omega a canalelor tubului și margele de siguranță pe fiecare radiato
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!