placi gips armat Fermacell

fermacell
57,00 Lei 55,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Ferga 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (11)
  • Review-uri (0)

Fermacell® Gypsum Fibreboard este o placă de construcție omogenă realizată din gips reciclat, fibre de celuloză reciclată din deșeuri de hârtie post-consum și apă reciclată. Placile nu au strat de carton pe cele doua fete.Datorită compoziției sale omogene, plăcile fermacell® depășesc performanța tradițională a placilor de gips carton nearmate. Acolo unde alte sisteme au nevoie de mai multe straturi și tipuri de plăci, plăcile de fibre de gips fermacell® oferă o soluție dintr-o singura placare care combină niveluri ridicate de rigidizare, performanță acustică si termica, rezistență la impact, rezistență la umiditate, permeabile la vapori și protecție la foc dintr-un singur strat.


Majoritatea aplicațiilor în construcțiile din lemn si metalice pot fi realizate cu un singur tip de placă. Plăcile din fibre de gips Fermacell pot fi utilizate universal ca plăci de construcție care ofera rigidizare si protecție împotriva incendiilor, rezistente la umiditate si permeabile la vapori.Date sintetice. Pentru mai multe detalii vezi FISELE TEHNICE din cadrul prezentarii fiecarui produs
Densitate în vrac 1150±50kg/m³
Rezistenței la difuzie a vaporilor de apa µ = 13
Conductivitate termică A = 0,32 W/mK
Capacitate termică specifică c = 1,1 kJ/kgK
Duritatea Brinell 30 N/mm²
Umflarea în grosime după 24 de ore de depozitare în apă < 2%
Coeficientul de dilatare termică 0,001%/K
Alungire/contracție la expunere la umiditate în jur de 30% (20°C) 0,25 mm/m
Umiditate de echilibru la 65% rel. umiditate și aer la 20°C temperatura1,3%
Valoare PH 7 


Rol structural
Pot fi utilizate atât cu rol portant, cât și de rigidizare și pot fi utilizate pentru componente de placare.
Rezistența la cutremur
Pot fi folosite în toate regiunile cu cutremure pentru construcția de clădiri cu unul sau mai multe etaje, in sistem constructiv cu panouri din lemn sau panouri de metal.
Izolare termica  si fonică
Chiar și construcțiile cu un singur strat placate cu plăci din fibră de gips fermacell® obțin valori de izolare ftermica si fonică mai bune decât, de exemplu, construcțiile placate cu panouri din lemn din două straturi. 
Protecție împotriva incendiilor
Sunt clasificate ca incombustibile conform cerințelor din clasa de materiale de construcție A2 și astfel oferă o protecție fiabilă. Construcțiile din lemn sau metal acoperite pe ambele părți cu un singur strat de plăci Powerpanel fermacell® ating cu ușurință clasa de rezistență la foc F 60. Placile de tip FIREPANEL SI powerpanel HD, au clasa A1 de rezistenta la foc.
Ambient sănătoas al camerei
Sunt fabricate exclusiv din materiale naturale, fără aditivi de lipire, nu conțin substanțe periculoase precum formaldehida. Sunt rezistente la apa si permeabile la vapori.

Domenii de aplicabilitate 

Fatade
Placi fermacell ® Powerpanel HD clasa A1  si POWERPANEL H20, clasa A1
Un panou de construcție din beton ușor lipit cu ciment, cu o structură tip sandwich și un strat superior de armătură din plasă de sticlă rezistentă la alcali pe ambele părți

Nu contează dacă este vorba despre panouri de perete exterior pentru finisarea pereților, produse pentru perdele, fațade ventilate din spate, tavane suspendate sau placari de fațadă de lungă durată, ușor de întreținut, de o frumusețe de durată. Se pot tencui direct si aplica ulterior vopseaua de exterior. Panourile fermacell ®HD se caracterizează prin rezistență ridicată la compresiune și la încovoiere.
Panouri de perete exterior pentru finisarea peretelui exterior în construcția cu cadru din lemn sau metalic. Ele îndeplinesc funcții portante și de rigidizare și pot fi utilizate direct ca plăci de bază din ipsos. Inlocuiesc varianta traditionala de OSB+gips carton / OSB+vata minerala/polistiren

BROSURA DE PREZENTARE - limba romana


PREZENTARE GENERALA fermacell
PREZENTARE fernacell placi POWERPANEL
FISA TEHNICA PLACI fermacell POWERPANEL HD
CERTIFICARI EUROPENE 


Placare pereti exteriori si interiori pentru constructii de lemn, metalice sau zidarie.
Placi fermacell ® gips armat cu fibre de celuloza, fara strat exterior de carton, clasa A2.
Oferă concepte de constructie economice pentru toate domeniile de aplicare. Construcțiile fermacell pentru pereți și tavane sunt create eficient într-un timp scurt de construcție. Pot fii prevazute cu margini drepte sau cu margini slefuite pentru aplicarea chitului de rosturi, pe 2 sau 4 laturi. Au clasa A2 de rezistenta la foc. Pot fii si in varianta FIREPANEL cu clasa A1 de rezistenta la foc.

Se poate folosi şi la exterior pe schelet metalic sau lemn, numai daca este protejat cu sistem termoizolant sau in cazul montajului la intradosul fatadelor ventilate.
Construcțiile din lemn acoperite pe ambele părți cu un singur strat de plăci din fibre de gips fermacell® ating cu ușurință clasa de rezistență la foc F 60.
Ele îndeplinesc funcții de rigidizare și pot fi utilizate direct ca plăci de bază din ipsos. Inlocuiesc varianta traditionala de OSB+gips carton.

FISA TEHNICA PLACI DIN GIPS ARMAT CU CELULOZA
Catalog fermacell pentru constructii de lemn
Catalog fermacell pentru constructii de lemn tip CLT
CERTIFICARI EUROPENE 

Placari FIREPROOF clasa A1 rezistenta la foc.
Placi fermacell ® FIREPROOF din gips armat cu fibre de celuloza, fara strat exterior de carton, clasa A1.


Datorită compoziției sale materiale, fermacell® Firepanel A1 este un panou de protecție la foc, construcție și rezistent la umiditate în același timp, care are proprietăți omogene ale panoului pe ambele părți. Oferă toate proprietățile cunoscute ale plăcilor din fibre de gips fermacell® în construcții uscate, cu proprietăți de protecție la foc mai bune pentru materialul de construcție și componenta de construcție.
Se folosește în interior cu proprietăți de protecție la foc și mai eficiente pentru materialul de construcție și componentă.

Cele mai uzuale domenii de aplicare sunt
Montaj pereti cu substructura metalica sau lemn, carcasele de protectie, plafoane suspendate
Plăcile din fibre de gips fermacell® Firepanel A1 sunt deosebit de economice deoarece este necesar un singur tip de placă pentru finisare, protecție împotriva incendiilor și încăperi umede.

Noul panou de protecție la foc fermacell® Firepanel A1 aparține celei mai înalte clase europene de materiale de construcție A1 conform DIN EN 13501-1 și național conform DIN 4102-1. Prin urmare, panourile fermacell Firepanel A1 pot fi utilizate oriunde este necesară placarea cu materiale de construcție clasa A1 pentru protecția structurală împotriva incendiilor.

PREZENTARE fermacel FIREPANEL A1
Catalog fermacell pentru constructii de lemn
Catalog fermacell pentru constructii de lemn tip CLT
FISA TEHNICA PLACI DIN GIPS ARMAT CU CELULOZA FIREPANEL A1 


 

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!