Placi microfibre canepa 100 kg/m3

Dimensiuni:
Cod Produs: Biolebel 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)

Panou din fibră de cânepă pentru sisteme de placare exterioară izolatoare, eco-sustenabile și foarte răspândite.
Panou izolator din fibre de canepa lipit cu sistem thermobold cu fibre bicopoliester (12%), optimizat pentru izolare termica si acustica ridicata. Proiectat și fabricat pentru sisteme de izolare exterioară.
Panel Wall Bio Level este foarte difuz la vaporii de apa, in caz de imbibatie accidentala isi pastreaza caracteristicile neschimbate chiar si dupa uscare.
Datorită absenței proteinelor, element apreciat de paraziți, este inatacabil de rozătoare și insecte în general; deoarece cânepa de mlaștină este rezistentă la mucegai; complet reutilizabil la sfârșitul ciclului.

DOMENIILE DE APLICARE
Sisteme de izolare termica exterioara.

PROPRIETATEA MATERIALULUI
Izolatie termica si fonica.
Respirabilitate.
Absorbția sunetului.
Rezistență și stabilitate dimensională.
Durabilitate.

DIMENSIUNI
1100 X 600mm (0,66m2).
Grosimi de la 30 la 240 mm.

CERTIFICATE TEHNICE


APLICARE
Suportul trebuie să fie plat, curat, suportabil și fără agenți de deblocare. Vopselele minerale deteriorate și descuamate sau tencuielile texturate trebuie îndepărtate cât mai mult posibil. Îndepărtați porțiunile detașate de tencuială și readuceți tencuiala la nivel cu tencuiala de bază Biolevel. Curățați bine suprafețele minerale de șlefuire sau cretă.
Dacă aveți dubii, efectuați un test de aderență la întindere cu stratul de acoperire prevăzut (Bio level Rasante Extra, întindeți plasa și după ce a trecut timpul de uscare, îndepărtați-o) pentru orice clarificare, contactați unul dintre consultanții noștri.
Legătura
Pe spatele panoului, aplicați stratul de degresare Extra Bio Level folosind metoda mărgele perimetrale/punct central (aplicați margele de aproximativ 6 cm lățime de-a lungul perimetrului și 3 puncte mari de dimensiunea palmei unei mâini în centrul panoului ). Cantitatea de strat de degresare care trebuie aplicată și înălțimea bordurii/tampoanelor variază în funcție de toleranțele suportului și trebuie să fie astfel încât să garanteze că suprafața lipită corespunde cu cel puțin 40% din suprafața totală. Neregulile de până la +/- 1 cm pot fi compensate de stratul de piele. Înainte de a aplica tencuiala folosind metoda cordonului perimetral/3 puncte, aplicați un strat subțire de tencuială sub presiune pe materialul izolator.
poza
Lipiți panourile în ordine, mergând de jos în sus, compactați-le și apăsați bine. Învelișul nu trebuie să intre în rosturile dintre panouri. Când așezați, acordați atenție alinierii și perpendicularității.
Umpleți orice rosturi < 5 mm cu fibră de cânepă. Nu sunt permise îmbinări > 5 mm.
Diblure
Întotdeauna dibluri panouri, indiferent de substrat.
Egalizare
După diblure, se aplică un strat de egalizare de Rasante Extra Bio Level.
Armare
Pentru stratul de armare aplicati doua straturi de Rasante Extra Bio Level de 10 mm grosime cu mistria crestata, aranjand plasa din fibra de sticla cu grund anti-alcalin in mijlocul celor doua.
Armură
Pentru stratul de armare se aplica un prim strat de Rasante Extra Bio Level de 5 mm grosime, aranjand plasa din fibra de sticla cu grund anti-alcali in mijlocul stratului.

Finisare
Pentru finisaj, aplicați Tonachino colorat Bio Level folosind tehnica umed pe umed în două straturi.
Alternativ, Rasante Special Bio Level să fie colorat, cu vopsea de var stins Bio Level albă sau colorată.
Note
La lipire, rețineți că partea aspră a panoului izolator (partea de netezire) trebuie să fie orientată spre perete.
Pervazurile și structurile ferestrelor pot avea suprafețe de scurgere pentru apa de ploaie.
Prin urmare, recomandăm introducerea unui al doilea plan de curgere a apei. În acest scop, trebuie făcută o distincție între construcțiile din lemn masiv și construcțiile cu cadru și contravântuiri. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de instalare specifice.
Eliminare
Aruncați produsul și ambalajul acestuia conform reglementărilor locale/naționale în vigoare. Acordați o atenție deosebită atunci când aruncați resturile de material pe șantier: urmați procedurile standard furnizate.

DEPOZITARE
A se pastra intr-un loc uscat, in pozitie orizontala plat, ferit de umiditate.

ARTICOL DE SPECIFICAȚII
PANEL WALL BIO LEVEL Panouri izolante eco-sustenabile din fibra de canepa specifice izolatiei exterioare. Densitate 100 Kg/m3, rezistenta la foc Euroclasa E conform UNI EN ISO 11925-1, conductivitate termica λ = 0,039 W/mK conform UNI EN 12667-12939, coeficient de difuzie a vaporilor μ = 3,9, dimensiuni cm 110 x 60.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!