Cofraje placari exterioare fundatie

Daliform
115,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: barrier 5 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

ACEST SISTEM REPREZINTĂ CEA MAI SIGURĂ PROTECȚIE PENTRU PEREȚII SUBTERANĂ, DESTINATĂ DĂ DISTĂ ÎN TIMP, ȘI VA ÎNSOȘTE CONSTRUCȚIA DE-A lungul duratei sale de viață.
Peretii de sustinere sunt expusi la umiditate datorita fenomenelor de capilaritate la care se poate adauga eventuala condensare a aerului umed, ca urmare a termoizolatiei neadecvate. Această situație poate provoca formarea de mucegai, mirosuri neplăcute și mai presus de toate poate compromite durabilitatea structurii.
Alegerea materialelor trebuie deci orientata catre acele produse care isi pastreaza in timp caracteristicile de impermeabilitate la apa si vapori de apa, imputresibilitate si rezistenta mecanica, chiar si sub actiunea sarcinilor datorate deplasarii vehiculelor de santier.

Iglu'® Barrier este un panou din plastic reciclat creat pentru a proteja stratul impermeabil din pereții de susținere a pământului. Datorită caracteristicilor sale tehnice, garantează o rezistență excelentă la compresie.
Utilizarea Iglu'® Barrier determină crearea unei cavitati ventilate între peretele de sprijin hidroizolat și solul de umplere, ducând la eliminarea contactului dintre sol și hidroizolație.
Acest sistem reprezinta cea mai sigura protectie a zidurilor subterane, destinata sa reziste in timp, si va insoti cladirea pe tot parcursul vietii sale tehnice.

CERTIFICATE TEHNICE  

Modalitati de ambalare 
58 x 58 x 5 cm - 320 m2 / pallet - 960 pcs / pallet
Dimensiune palet 120x120x256 cm (1104 kg)

58 x 58 x 9cm - 332 m2 / pallet - 996 pcs / pallet
Dimensiune palet 20x120x262 cm (1199 kg)

AVANTAJE
Întrucât izolația termică utilizată pentru perimetrul față de pământ este supusă unor solicitări extrem de mari datorită contactului continuu cu solul, sarcinilor litostatice aferente și efectelor sarcinilor mobile, precum și contactului cu apa de ploaie, Iglù® Barrier oferă o performanță relativă optimă. la:

protectia mantalei de hidroizolatie;
ventilație în toate direcțiile datorită cavității create prin așezarea Iglù® Barrier direct în contact cu teaca de hidroizolație;
condiții de mediu mai bune în încăperile subterane;
scăderea problemelor de umiditate;
reducerea efectului de „perete rece”;
„protecție la impact” eficientă asupra hidroizolației în fazele de acoperire ale săpăturilor;
bariera anti-radacina pentru protejarea hidroizolatiei;
reducerea costurilor de execuție față de utilizarea sistemului tradițional cu pietriș și teacă cu țesut;
ușurință de așezare;
ușurința de depozitare și manipulare la fața locului;
posibilitate de instalare în toate condițiile meteorologice;
beneficii față de durabilitatea clădirii, capacitatea de a prelungi durata de viață tehnică a acesteia și de a crește valoarea acesteia.

Dimensiuni
Cofraje 58 x 58 x 5 cm 
Cofraje 58 x 58 x 9 cm 

Instructiuni De Instalare: 

1 – După aplicarea unei membrane de hidroizolație adecvate, începeți așezarea panourilor Iglu'® Barrier. Este posibilă atașarea picioarelor de susținere ale panourilor la hidroizolație, folosind poliuretan spray sau adezivi compatibili corespunzători. În cazul unei teci bituminoase sau similare, este posibil să o incendiezi ușor și să atașezi panourile de ea.

2 – Agățarea cofrajului Iglu'® Barrier are loc prin intermediul clemelor speciale, care conferă stabilitate și capacitate de adaptare chiar și pe suprafețe curbe.

3 – Poziționați închiderea colțului pentru a proteja cavitatea de infiltrații, prinzând-o de panoul Iglu'® Barrier cu șuruburi sau dopuri chimice de cel mult 3 cm, pentru a nu străpunge hidroizolația.

4 – Poziționați închiderea superioară folosind muchia specială pentru închiderea perimetrală, care se introduce între peretele subteran și panourile Iglu'® Barrier.

5 – Așezați conducta de drenaj de-a lungul perimetrului clădirii și aproape de perete.

6 – Acoperiți conducta de drenaj cu pietriș și acoperiți cu geotextil. După aceea, continuați cu umplerea. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!