Cofraje grinzi fundatie

75,00 Lei 66,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Thermoblock 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (6)
  • Review-uri (0)
Caracteristicile materialului și avantajele clădirilor bazate pe ICF - Insulated concrete forms
În gama acestei linii de produse veți găsi bloc ICF din spumă de polistiren extrudat, spumă cu grosime reglabilă a betonului și OSB, termobloc din spumă solidă goală, care sunt concepute pentru cofraje fixe. Ei îndeplinesc următoarele funcții:Ele joacă rolul unui cofraj fix pentru beton și, datorită caracteristicilor lor de proiectare, simplifică foarte mult etapele de construcție, permițându-vă să săriți peste unele dintre ele nu în detrimentul clădirilor de construcție, ci chiar și invers - făcând cofrajele asamblate rapid, iar incintele  - mai calde.Acestea reduc costurile de construcție comparativ cu alte tipuri de materiale de construcție, deoarece 1 mp de pereți termobloc este cu 50% mai ieftin decât zidăria, în plus, sunt deja mai ușoare și mai subțiri, iar proprietățile lor de termoizolare sunt mai bune. Datorită acestor caracteristici, este posibil să creșteți suprafața utilă a camerei;
Densitatea mare a blocurilor termice va exclude posibile deteriorari si rupturi in timpul turnarii betonului;
Blocurile termice asigură o eficiență energetică excelentă: un perete de 25 cm va reține semnificativ mai multă căldură decât un perete de cărămidă de 1,8 m grosime, ceea ce va reduce costurile de încălzire în timpul funcționării instalației.


Această tehnologie se referă la construcția de carcasă din beton armat monolit, prezența legăturilor reglabile vă permite să obțineți o grosime a peretelui de beton de la 100 la 400 mm. Iar termoblocul pliabil de colț, care nu are îmbinări în conexiunea colțului, va ajuta la formarea unui colț interior și exterior fiabil al clădirii, va preveni apariția „punților” reci și va preveni concentrarea tensiunilor în timpul vibrației betonului în timpul turnării.
Dacă te uiți la suprafața uniformă și netedă a blocului, devine clar că materialul este caracterizat de o grosime constantă, astfel încât pereții / fundatia clădirii nu vor avea nevoie de cheltuieli mari pentru decorarea interioară. În plus, construcția decurge într-un ritm destul de rapid, deoarece într-o zi lucrătoare puteți construi un zid de 1 m înălțime în jurul întregului perimetru al clădirii. Cu toate acestea, este posibil să enumerați avantajele unui bloc termic pentru o lungă perioadă de timp: este, de asemenea, o oportunitate de a implementa diverse soluții arhitecturale datorită plasticității materialului, un nivel ridicat de izolare fonică, la care proprietarul oricărei case visează. de și celelalte proprietăți ale sale.

Descriere Tirant de cofraj reglabil de la AVcom
Tirantul de cofraj reglabil AVcom este un element de fixare din polipropilenă pentru conectarea elementelor de cofraj fixe și detașabile și combinațiile acestora, urmată de montarea armăturilor și betonării.


Materialele de îmbinat pot fi din polistiren, polistiren, bazalt și alte încălzitoare, OSB, placaj, plăci. Grosimea miezului de beton este de la 100 la 450 mm. Pas de reglare 25 mm.


Costurile energiei au crescut de mult la nivel mondial. Dacă urmărim economii semnificative, este evident că problema încălzirii este de unde trebuie să începem. Evoluția acestei tehnologii a fost determinată de factori precum economia și construcția ușoară și rapidă, chiar și cu propriile mâini. În țările dezvoltate, sistemele de construcție cu structuri solide bazate pe diverse tehnologii de polistiren EPS au câștigat teren din ce în ce mai rapid.


Cele mai importante caracteristici comune ale acestora sunt că microclimatul spațiilor lor interioare este de o calitate mai bună, funcționarea lor este semnificativ mai avantajoasă, iar costurile de construcție sunt mai mici decât cele ale clădirilor convenționale.

Consum eficient de energie
Capacitatea de transmitere a căldurii a pereților poate fi gradată de la U=0,26 W/m²K la U=0,11 W/m²K. Acesta este un domeniu extrem de avantajos, astfel că datorită performanțelor semnificative ale pereților chiar și o casă pasivă poate fi realizată din aceștia.

Sistemul  constă din panouri modulare realizate din polistiren expandat sinterizat de înaltă densitate utilizat pentru realizarea „cofrajelor de unică folosință” autoportante, prin introducerea distanțierilor interne corespunzătoare.


Folosirea acestor placi pentru cofrarea fundatiilor perimetrale, reduce costurile de instalare, si ajuta la izolarea la standard de casa pasiva.  Ajuta la obtinerea unor economii substantiale, reduc manoperele si timpii de santier pentru executarea fundatiilor perimetrale.

mpreuna cu cofrajele pierdute de tip Iglu, pentru zona de umplere  / centrala a fundatiilor, asigura o solutie completa pentru o fundatie performanta, rapid de realizat cu costuri mult mai mici comparativ cu materialele traditionale. Pierderile sunt reduse la minim, nemaifiind necesara folosirea cofrajelor din material lemnos, care ulterior nu mai pot fi folosite.Odată asamblate, prin operațiuni simple de șantier, aceste cofraje permit realizarea de pereți portanti din beton armat sau din beton „ușor armat”, (conform DM14/01/2008) deja izolați, cu valori de transmisie variabile, in functie de grosimi, de la 0,130 la 0,235 w/m2, cu decalaj termic intre 10 si 18 ore, si cu un factor de atenuare mai mic de 0,030.


Panourile sunt disponibile cu grosimi de izolație cuprinse între 5-20 cm și cu grosimea variabile ale stratului de beton. Diferite  grosimi ale stratului de beton se pot obtine folosind distantiere cu lungime variabila.. Conformația particulară a rosturilor la capete împiedică scurgerea betonului și îmbunătățește stabilitatea în timpul fazelor de turnare.


Modularitatea panourilor (100 × 25 cm) a fost special dezvoltată pentru a permite reducerea sau chiar eliminarea resturilor pe șantier. Caracteristicile termohigrometrice și acustice ale panourilor   sunt prezentate în tabelul de mai jos. Materialele care compun cofrajele ICF sunt certificate si marcate CE.

De asemena pentru dimensiuni mai mari ale grinzii de fundatie se pot folosi distantieri cu lungime variabila, care  vă permit să realizați fiecare grosime dorită de beton armat folosind bare de oțel.

Preturile contin TVA,. Preturile nu contin transportul de le furnizor la locatia beneficiarului.


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!