Placi izolatii acustice si finisaj

Dimensiune:
Cod Produs: Cewood 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
  • Descriere
  • Video (5)
  • Review-uri (0)
Plăcile acustice - un material ecologic, sigur pentru sănătate, combină rezistența ridicată la foc cu proprietăți bune de inerție acustică și termică. Este utilizat pe scară largă în interioarele clădirilor publice și rezidențiale, pentru finisarea tavanelor și pereților, în încăperi cu sarcină acustică crescută, unde absorbția zgomotului, un microclimat bun și un rezultat estetic, rapid sunt esențiale.


Lățimea așchiilor de lemn
Lățimea cipului de rindea este baza proprietăților estetice ale plăcii. Cel mai fin așchiu de rindeluit este de 0,5 mm, cele mai populare plăci sunt cu așchii de rindeluit de 1,0 și 1,5 mm, în timp ce o soluție interioară specială poate fi realizată cu un așchiu de rindeluit de 3,0 mm lățime.


   Varietate de culori
Culorile standard ale plăcilor sunt - lemn natural nevopsit (natural), vopsit natural (NP), alb (WP), gri (GP) și negru (BP), dar pentru dorințe speciale de design, plăcile pot fi comandate în orice nuanță. din catalogul de culori RAL sau NCS.
  Varietate de dimensiuni
Dimensiunile standard ale plăcii sunt: 2400x600 mm, 1200x600 mm, 600x600 mm, dar sunt posibile și dimensiuni alternative la cerere.
Grosimea plăcii standard: 15 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm

  Varietate de forme Formele standard ale plăcilor sunt dreptunghiulare și pătrate, dar este, de asemenea, posibil să comandați forme exclusive - hexagoane, triunghiuri, trapeze, cercuri etc. Puteți găsi mai multe cu o varietate de forme la plăcile de design.
Potrivit pentru încăperi cu umiditate ridicată. Ele sunt cel mai adesea folosite în decorarea tavanului și a pereților. Materialul nu mai necesită prelucrare suplimentară - chit, șlefuire, grunduire sau vopsire, ceea ce vă permite să economisiți bani.
Destinat pentru montare pe sistemul de tavan suspendat tip T-24 si pe profil CD sau cadru din lamele din lemn.


Plăcile CEWOOD constau doar din ingrediente 100% naturale: așchii de lemn, ciment Portland de calitate superioară și apă.
CEWOOD folosește arbori certificați PEFC și FSC cultivați în Letonia, care au fost obținuți într-un mod ecologic. Energia regenerabilă este utilizată în fazele de producție, acolo unde este posibil, așa cum demonstrează certificatul Powered by Green.

ățimea așchiilor: 0,5, 1,0, 1,5 mm; 3,0 mm - la comandă
Grosimea plăcii: 15, 25, 35, 50 mm
Dimensiuni: 2400x600 mm, 1200x600 mm si 600x600 mm + alte dimensiuni la comanda
Greutate: 7,0 - 19,5 kg/m2
Ciment: ciment portland alb
Conductivitate termică: λ = 0,066 W/mK
Clasa de reacție la foc: B-s1, d0 sau A2-s1, d0 (pentru plăci A2)
Culori: natural (N), alb (WP), negru (BP), gri (GP), vopsit natural (NP) + orice culoare din catalogul de culori RAL sau NCS la cerere


Catalog General
Catalog Acustic
Date tehnice
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!