Deck din lamele pretaiate din frasin termotratat

Gumideck
775,00 Lei
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: C159 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (5)
  • Review-uri (0)
Pardoseala din lamele de frasin de diferite lungimi pretaiate,  este o abordare complet nouă a pardoselilor de lemn termotratat.
FRASINUL are textură și proprietăți aproape similare cu cele ale stejarului, dar o culoare mai deschisă. Lemnul de frasin are capacitatea de a prelua șocurile. Se prelucrează și finisează mai usor 


Conector special proiectat, plăci modulare de diferite lungimi pregătite corespunzător.
Lamelele se imbina doar cu ajutorul conectorilor de cauciuc, pe spatele lamelei. Raman invizibile.
Metode moderne de modificare si tratare  a lemnului.
Program de  proiectare disponibil on-line.
Toate acestea fac ca adevărata pardoseală din lemn să poată fi acum montată singur, rapid și fără nicio risipă de bani.

Ca si nivel de cost, deck-ul din lamele pretaiate se situeaza sub nivelul de cost al deck-ului traditional din lamele netaiate de 3 sau 4 m , care insa solicita in plus manopere si materiale auxiliare considerabile, riscul aparitiei crapaturilor datorate suruburilor de prindere.

Sapte tipodimensiuni h x l x L
21 x 70 x 70, mm     - ambalare cutie  16 buc/ 32 conectori / suprafata 0,088 m2
21 x 70 x 144 mm    - ambalare cutie  16 buc/ 48 conectori / suprafata 0,175 m2
21 x 70 x 218 mm    - ambalare cutie  16 buc/ 48 conectori / suprafata 0,263 m2
21 x 70 x 292,mm    - ambalare cutie  16 buc/ 64 conectori / suprafata 0,350 m2
21 x 70 x 396 mm    - ambalare cutie  16 buc/ 64 conectori / suprafata 0,438 m2
21 x 70 x 440 mm    - ambalare cutie  16 buc/ 80 conectori / suprafata 0,526 m2
21 x 70 x 514  mm   - ambalare cutie  16 buc/ 80 conectori / suprafata 0,613 m2

Lamelele de dimensiunea 21 x 70 x 514 mm sunt folosite in proportie de 90% la configurarea deck-urilor, celelalte lamele sunt lamele de completare a 

Inaltimea totata a deck-ului este de 31 mm, din care conectorul de cauciuc 10mm si grosimea lamelei 21 mm.

Foloseste calculatorul de suprafete, alege modelul de aranjare al lamelelor, si afla necesarul de materiale.

Preturile nu contin TVA, si nici pretul transportului. Se poate factura direct de la furnizorul extern si atunci factura este cu TVA 0 intracomunitar.

Se pot adopta design-uri multiple folosind lamelele de dimensiuni variabile: tip caramida, tip liniar, tip spirala,tip patrat, tip os de peste.
Se elimina manoperele complicate si materialele auxiliare: se elimina taierile, suruburile de prindere sau alte piese auxiliare.
Se elimina suruburile care dau un aspect inestetic si care produc in timp crapaturi in lemn. Se pot demonta si monta ulterior in orice configuratie.

Noi zone de aplicare: BALCONE și TERASE cu HIDROIZOLARE – peste tot unde nu a fost posibilă instalarea plăcilor clasice de lemn. Se pot monta pe orice suport: membrana bituminoasa, dale, ciment, grinzi, sape mecanizate.

 

Proces De Fabricatie : Lamelele de pin trei prin trei faze distincte de productie. A.  USCARE.   Lemnul  este uscat timp de câteva luni. Umiditatea este scăzută la un nivel foarte scăzut. Cherestea provine doar din păduri certificate, conducând o politică forestieră rezonabilă și responsabilă ceea ce confirmă Certificatul FSC. B. TERMOTRATARE la 200 C.  Proces de modificare a lemnului la temperatura de 200°C. Schimbarea colorației în toată secțiunea. Cea mai înaltă clasă de durabilitate pentru condițiile meteorologice. După procesul de modificare, plăcile sunt rehidratate în atmosfera de abur saturat și obțin umiditatea adecvată pentru aplicații în aer liber C. DEBITARE , GAURIRE SI IMPREGNARE CU ULEI.     Scândurile primesc forma și dimensiunile scândurii finisate. Ungerea finală a mașinii prin utilizarea uleiurilor dedicate cu adaos de filtre UV și pigmenți de culoare protejează plăcile împotriva soarelui intens și a schimbărilor rapide de temperatură.

Instructiuni De Montaj: Asa cum am mentionat, pentru instalarea deck-ului din lamele pretaiate, nu mai sunt necesare alte operatiuni suplimentare. Nu mai trebuie montatata o structura suplimentare de lemn, nu mai trebuie debitat lemnul, nu mai trtebuie suruburi sau alte modalitati de prindere. Ca si nivel de productivitate, o persoana fara pregatire de specialitate, poate instala 10 m2 intr-o ora.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!