Isobell membrana termoizolanta

Isobell
1,00 Lei

Dimensiune: membrana


La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: ISOBELL 1 Ai nevoie de ajutor? +4 0744795795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (5)
  • Review-uri (0)
Membrana de culoare portocalie realizata pe o baza 100% poliester reciclat, acoperita cu un compus acrilic 100% pe baza de apa. Rășina cu microexpansiune caracterizată printr-o putere mare de izolare termică face ca produsul să fie foarte respirabil și impermeabil.

Ideal pentru intervenții de recuperare sau renovare precum și îmbunătățirea indicelui de eficiență energetică, refacerea pereților exteriori și interiori chiar și în prezența unor suprafețe complexe sau constrângeri de volum, fără inconveniente pentru cei care locuiesc acasă.

BARIERĂ TERMICĂ PENTRU PARDOSELE ȘI TAVANE
RESTAURAREA PERETILOR IN PREZENTA UMIDITATII SI MUCEGII
SOLUTIE PENTRU MOBILIER ISTORIC CU CONSTRINGERI DE GROSIME
TERMOIZOLAREA PERETILOR INTERIORI SI EXTERIORI
RESTAURAREA FAȚADELOR ÎN PREZENȚA CĂRURILOR

CARACTERISTICI

Conductivitate termică: 0,031 W/mK
Greutate: 700g/m2
Rezistenta la foc: Euroclasa E
Grosime: 5mm +10%
Temperatura de functionare: -40°C + 80°C
Transmiterea vaporilor de apă: Sd = 0,27

PRINCIPALE BENEFICII
Protejează împotriva umidității în creștere. Uniformizează punțile termice. Mentine si imbunatateste respirabilitatea. Reduce dispersia căldurii. Elimina micro-fisurile si intareste peretele. Elimină creșterea mucegaiului

Umiditate și mucegai
Pentru a obtine gradul maxim de protectie al unei zidarii, fie ca este vorba de lucrari de restaurare sau o constructie noua, este esentiala sa se evalueze hidrofugabilitatea si respirabilitatea materialelor folosite la realizarea lucrarii.

Pentru a proteja o zidărie de deteriorare este mai presus de toate necesar ca materialul să fie hidrofug sau capabil să prevină sau să împiedice efectiv pătrunderea apei, la fel de respirabil pentru a asigura schimbul natural de vapori de apă și izolator termic pentru a preveni schimbul de căldură între perete și împrejurimi!
ISOBELL poseda toate aceste caracteristici, de fapt evaporarea umiditatii peretelui are loc in interiorul acestuia datorita efectului de termoizolare al placajului, impiedicand uscarea umiditatii la suprafata. Această acțiune menține întotdeauna suprafața peretelui uscată, împiedicând astfel aducerea sărurilor la suprafață. Rămânând mereu în soluție în interiorul peretelui, sărurile nu se cristalizează și nu provoacă deteriorarea peretelui.


Bariera termica
Sistem de BARIERĂ TERMICĂ care contribuie la creșterea cu 30% a economiei de energie a unui perete standard prin limitarea dispersiei căldurii din interior.

Aplicabil oricărui substrat, este soluția pentru izolarea termică în ceea ce privește problemele de: punți termice, condens și dispersie de energie. Aplicat intr-un strat subtire de 5 mm grosime, previne formarea condensului si mucegaiului, izoleaza grinzile si stalpii prin eliminarea puntilor termice, previne dispersia termica, optimizand economiile de energie. Comportamentul reflectorizant al produsului garantează un confort optim de viață în fiecare anotimp.

Aplicat direct pe pereți, podea sau tavan, are un impact aproape nul asupra volumului încăperilor, recuperând semnificativ suprafața pătrată. Produsul este disponibil, atat pentru uz intern cat si extern, sub forma de rulouri cu adeziv gata de utilizare si acoperire acrilica usoara pe baza de microsfere de sticla.

FAȚADE EXTERIOARE 

Din pacate, se uita ca de multe ori umiditatea care apare in urma ploilor persistente timp indelungat in interiorul cladirilor se datoreaza unui fenomen complex cauzat de un ansamblu de factori precum leziunea capilara a vopselelor si tencuielilor.

Atunci când un parament exterior este afectat de fenomenele menționate mai sus, apa pătrunde în interiorul umpluturii și îngheța, odată cu creșterea volumului acestuia, continuă lucrările de demolare a suportului. In fine, odata cu cresterea temperaturii, prin evaporare atrage sarurile si eflorescentele tipice fenomenelor de impingere a umiditatii spre exterior.

Când îți dai seama de asta, te gândești să abordezi problema cu ceva care protejează peretele de agresiunea ploii, fără să-ți faci griji că acțiunea de hidroizolație a oricărui produs nu este suficientă, dar trebuie să te asiguri că produsul are alte cateva caracteristici: nu doar hidroizolatie sau preventiva in formarea mucegaiurilor si lichenilor, dar care ofera si o solutie la crapaturi si micro-fisuri care pot aparea din cauza ciclurilor bruste de uscare.

Avantaje:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!